Tarih: 15.05.2008 - 10:33 Mesaj konusu: artık acıtıyor bu benzin!!!
Motorin fiyatı 10 YKr yükseldi
Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatını 5 YKr, motorinin fiyatını da 10 YKr artırdı.
Yeni ayarlamayla bugünden itibaren Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,43 YTL'den 3,48 YTL'ye, İstanbul'da ise 3,44 YTL'den 3,49 YTL'ye yükseldi. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösteriyor.
AA
mynet haberden alıntırdır.
3,48 oldu litre fiyatı _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
mdonurr, türk halkına dünyanın en pahalı petrolunu satıyorlar yıllardır..hukumetlerın aklına ılk petrol zammı gelır hep aynıdır degısmez cunku petrole yapılan zam dırekt olarak butceye yansır
haa şunuda soylemek ıstıyorum zamları onemsemeyıp benım nasıl olsa aracım yok olan dusunsun dıyen zıhnıyette gerı zekalıdır kı aldıgı ıgneden ekmege herseye bu fıyat artısının yansıyacagını akıl edemez _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Durmak yok yola devammmmm
Bu türk milleti herşeye müstahak Daha durun siz, soluduğunuz havadan da vergi alacaklar! Niye mi? Artık soluduğunuz havanın %40 ı da yabancıların havası! Durmak yok yola devammmmmm
Allahımın havası diyip geçmeyin, Artık onlarda yabancıların
Benzin inşallah 10 YTL. olurda binen binmeyen belli olur Durmak yok yola devaaaaaaam
Gelde o sevmediğin Aziz Nesini anma işte %70 mi 80 mi demişti dimi? %46 sının bu şekilde olduğunu öğrendik Bu bana yeter, aşırı çok mutluyum, niye mi Durmak yokkkk yola devaaaaaaaaaaam
Deli Dumrul yasamızda hayırlı mübarek olsun, Daha ne deli dumrul yasaları çıkacak biliyomusunuz?
Gasp, Soygun, Hırsızlık, Cana ve mala kast. Tüm kusurlu hareketlerin hepsini bikaç yıl içinde tam performans göreceğiz. Niye mi? En masum adam aç kalınca herşeyi yapacak, Niye mi aç aç!!!
Hırsızlara bile artık acır oldum Niye mi Durmak yoook yola Devaaaam
Allahımın havası diyip geçmeyin, Artık onlarda yabancıların
yunanistanın iki bankası var şu anda ülkemizde..
türk telekomun ve telsımde yabancılara geçti en krıtık noktalarda hızla alım yapıyorlar hala daha yabancılara gayrımenkul saglanması amaçlı kanunların peşindeler eee zamanında filistinde bu sekilde başlamış ufaktan _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: May 14, 2008 Mesajlar: 560 Nereden: manisa-salihli-turgutlu
Tarih: 15.05.2008 - 11:02 Mesaj konusu:
valla artık motora saf benzinle binesim gelmio napsak kamyoncular gibi karısımmı sallasak depoların içlerine 10 litrelik depoya 5 litre benzin 5 litre yağ ohhhhhh be
armyy, + Şanlıurfa yöremizde DR. Arkadaşımdan bizzat duydum İsrailli kadınlar doğum yapmaya geliyor. Doğan çocuklar şu anda 4-5 yaşlarındalar. Takribi 13-14 yıl sonra bu doğan israilli p... ler Bizden toprak talebinde bulacaklar? Niye mi? Onlar Türk Topraklarında doğdular ve onlarında bizler gibi T.C. hakları var
Durmak yokkkk yola devaaaaaaaaaaam
Tarih: 15.05.2008 - 11:05 Mesaj konusu:
Vatandaş neye rağbet ederse ona yüklenme mantığına sahip bir yönetim sistemi...Neden çünkü kasa boş ciddi kriz var saklanıyor...Sona gelindi bi şekilde patlak verecek...Banka dışı mali kuruluşlarla, tahvil sigortalayan şirketlerin zararları rakamı daha da büyütülebilir...Şuanda vatandaşın büyük bir kısmı evinin içiyle uğraşıyor...Rakamlar ciddi boyutlarda elektriğim suyum doğal gazım kesilmesin diye mücadele verenler var...Varlık içinden yokluğa mahkum ediliyoruz...Erken çözüme kavuşmanın yolu IMF heyetine çay içirip geri göndermektir...Tek yol ÜRETİM dir... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
NighteXpresS, LAf çarptırarak konuşuyorsun ama Dünyada ham petrolün varil fiyatı 200$ 'a yaklaşmışken ne bekliyorsunuzki.... bunlar normaldir ... eğer milletin yazar kasa fırlattığı zamandaki hükümet olsaydı şuan litre fiyatı 5-6 ylt den aldığına dua ederdin
bütün dünyada ekonomik bir dalgalanma var ülkemize yansıması normaldir ..... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Artı +
Sigara içme yasağının tam olarak neden çıktığını da belirteyim
Parlıament + Marlboro gibi büyük sigaralar 19 Mayıs 2008 Den sonra ki hafta yani Sigara içme yasağının olduğu günden sonra %40 zamlanacak...
Sırf vatandaş sigaraya olacak bu büyük zammı protesto etmesin diye, Sırf kurallara uymayan vatandaşlar ve işletmelerden büyük paralar tahsil etmek için uygulamaya konulan bi yasa bu.
Kimse sanmasın, Sigara düşmanı bu hükümet diye. Onların derdi boş olan kasayı birazcık daha doldurabilmek
Durmak yokkkk yola devaaaaaaaaaaaaaaam
Tarih: 15.05.2008 - 11:11 Mesaj konusu:
armyy, geçenlerde benzinlikte röpörtaj yapılıyor bi abimize soruyorlar benzine gelen zamları nasıl değerlendiriyorsunuz?
-BENİM İÇİN FARK ETMEZ BEN HEP 10 MİLYONLUk ALIYORUM _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız