Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi

"14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-Bursa

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar Gülümsüyorum daha fazlası yokmu yahu ??? ben çok çıkmamışım Gülümsüyorum

Eline sağlık Ante...
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 Çevrimdışı honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

zzzzzz ın makinesinde de birkaç foto var, sanırım Barış geldiğinde onları da koyacaktır

Alıntı:

bendeki fotolarıda aksilik çıkmazsa akşama eklerim

barışım beklıyoruz sendekı fotoları belkı onlardan bırınde varımdır Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Semetey'in kızı, özletmeyin bu kadar kendinizi. Arada kalkın çayıra çimene mangala gelin. Haa, atınca baş yaran kurabiyeleri yapmayı da unutma gelirken.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar paylaşım için teşekkürler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir gün olmuş emeği gecen herkese tşkler..çok acıkmışsınız herhalde ayak üstü tavuklar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oyy,en sevdiğim insanlar bir arada,canım ve ciğerimde dahil. Gülümsüyorum

ekzotik,gelince bende istiyorum o köftelerden ona göre. Bravo Burak'cım canımcım da ekiple beraber gelmiş bakıyorumda,kimse karışmasın size diye mi? Dil çıkarıyorum

toy'um rider'ım ve Mehmet abimm özledim sizi Çoook seviyorum narenciye çiçeği'nden sevgilerimi ilet Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

Keyifli bir akşam olmuş,sevdiğim kişileri keyif içinde görmek çok güzel,süpersiniz. Bravo

Ante resimler için teşekkürler,ellerine sağlık. Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, ee taner abim enverim ve sevgili dişçimiz hüsnü abimiz kalkar tekirdağdan gelir de biz evde mi otururuz, çok keyifli bir çarşamba akşamı geçirdik yine, bağdat caddesindeki her kırmızı ışıktaki draglarımız da geceye son noktayı koydu zaten Gülümsüyorum))
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir toplantı olmuş ancak kişi sayısı daha önceki anadolu md çayır çimenlere nazaran az gibi sanki belkide ben yanılıyorumdur...
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Desdemona, Canım teşekkür ederim seni Ayşe ablayı görmek güzeldi artık askerden dönüşte isterim kurabiyelerimi tamam Göz kırpıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel toplantı olmuş ama sanki bana biraz az kişi var gibi geldi veya fotolarda öyle ama devamını bekleriz bir sonraki toplantıda bende olucam inş Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa, sayımız bayağı vardı diğer resimleri bekleyin derim, gerçi yağmur korkusundan çoğu kişi dağıldı erken saatte yine dükkanı kapatmak tekirdağ md ile bize kaldı Gülümsüyorum))
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, Güzel kareler ellerine sağlık Alkışlıyorum Yine eğlenceli bir çayır-çimendi,i luv M.D. Delirdim
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:41    Mesaj konusu: 14.5.08 çayır çimen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, istanbula bekliyoruz + Ekzotik köfteleri de seni bekliyor..bu arada gelirken antep dolmasıda getirirsin artık...
hayabusa2785, yine geceye son noktayı biz koyduk + bağdat caddesi inledi değilmi
sende dragta iyisin gerçi senin artçı biraz ufaklıktı ama, bu arada çağrıyada selamlar..
gevezehanim, köfteler mükemmeldiiiiiiiiii ..ama bir dahaki sefere söz senin için erken geleceğiz.

akın fotolar çoık güzel olmuş emeğine sağlık..
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, bir dahaki sefere söz, ben de sen gelene kadar hiçbişey yemicem Bravo

Bu arada, şu dün gece konuştuğumuz programla ilgili bir ön çalışma yapmamız lazım. Müsait olduğunda bir ara da, konuşalım Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal