Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aroma Yarış Takımı: "Yarışlardan çekiliyoruz"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aroma Yarış Takımı: "Yarışlardan çekiliyoruz"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, güzel bi karar başkan alkışlamak lazım sadece Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aroma yarıştakımını Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
çok güzel bir davranış düşünen herkesi tebrikediyorum

ÜVEY ÜYE
Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olması gerektiği gibi yerinde bir karar, tebrikler..
edy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gereken buydu zaten, diğer yarışan arkadaşlardan da aynı hassasiyeti bekliyoruz.
Başa dön
edy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun aroma takımına çok yerinde kendisine yakışır bir karar vermişler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ... bu inşallah diğer takımlara ve yarışcılara örnek olur

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum doğru bir karar.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
ugrcn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir karar. Aroma ekibini gönülden tebrik ediyorum. Kupa ismi çin imza gerekiyorsa hepimiz elimizden geleni yaparız tabiki. Sinan gibi kardeşlerimiz,abilerimiz zor geliyor dünyaya ve biz onların kıymetini malesef bilemiyoruz. Pisti güzel hale getirmek güvenli hale getirmek bu kadar zor olmamalı. Gördüğümüz gibi şonuç çok ağır.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle yapılması gereken bir hareketti..Sessiz kalınmamalıydı...

Aroma Yarış Takımı. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
BeLiaL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, demişki ;
Alıntı:

Girişim mi?

Hakkı abi yahu senelerdir ben TMF nin bizi bir kere aradığını, fikir sorduğunu yada davet ettiğini görmedim...
Yahu bir federasyon 2-3 ayda bir kulüpleri toplar, bu spor için neler yapabilrizi konuşur, destek verir..
Yemin ederim sadece PARA istenildiği zaman arıyorlar diyecem ama onda bile biz arıyoruz...
Şimdi bu işler böyle olmaz...Bu kadar yazılandan sonra herşey düzene sokulmalı..
Bizi tanımıyanı bizde tanımayız...
Bizi sayanı sapına kadar sayarız..
Bizi seveni bizde severiz..
Bize destek olanı sırtımızda taşırız..

+10000 Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum İyi fikir baskanım sonuna kadar haklısın Bravo

aroma yarış takımına kocaman bi alkış Alkışlıyorum Alkışlıyorum

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aroma tebrikler kesinlikle doğru verilmiş bir karar Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu anlayışı diğer takımlardan da bekleriz!! yoksa klasik türk mantığıyla sinan zaten artık yok,aromada benze sezonun en iddialı takımı onlarda yarışmıyor meydan bize kaldı diyip piste çıkarlarsa yazıklar olsun derim! bidaha o takımları izlemeye bile gitmem!!! Öfkeliyim
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mrt7
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aroma yarış takımını tebrik ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Renegade
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısa yarış hayatında bu kadar duyarlı bir yaklaşım gösteren Aroma yarış takımını tebrik ediyorum. Körfez pistinin adının Sinan SOFUOĞLU pisti olarak değiştirilmesi veya TMF kupasının adının Sinan SOFUOĞLU kupası olarak düzenlenmesi için çalışmalar yapıldığı takdirde çalışmalara maddi manevi destek vereceğimi belirtirim. " Ruhun Şad Olsun Şampiyon "
Başa dön
Renegade Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Aroma Yarış Takımı...yerinde bir karar... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerinde bir davranış Aroma Takımını tebrik ediyorum. Devamının diğer takımlardan da gelmesini diliyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye