Tarih: 13.05.2008 - 16:16 Mesaj konusu: e-bayden grenaj getiren varmı? yoksa bu fotoya yorum pls :)
bu seti getirtmeyi düşünüyorum!!! boyatıp sticker işiyle uğraşacağıma, kaportacı peşinde koşacağıma... komple alır takarım..
tr de pek biyer bildeğim için size sorayım dedim aftermarket bu grenajlardan satan varmı ? yada kalitesi hakkında fikri olan ...
_________________ GYLERA 200VXR-M5-330İ
E-Bay'de her model için aftermarket grenaj var.. Ancak orada yazılanları da dikkatle okuyacak olursan, orijinal grenajlar gibi %100 oturma (uyma) garantisi olmadığı belirtiliyor.. Bu tip grenajlar genelde Hong Kong'ta üretilip oradan kargolanıyor.. Neredeyse grenaj seti parası kadar bir de shipping ödüyorsun (Tabii gümrüğe de takılmaması lazım Onun da yolları var!). Kalite olarak gayet iyiler, fiber değil ABS plastikten imal ediliyorlar, genel olarak boya kaliteleri de iyi oluyor.. Ancak belli başlı yerlerden satın almak gerekiyor yine de (yabancı forumlarda satın alıp motorlarına uygulayanlar var, incelemeni tavsiye ederim).. Çoğu model için ufak tefek uğraşmak gerekiyor (ki yine bu satıcılar kesinlikle işi bilen birilerinin monte etmesi gerektiğini yazıyorlar!).. Bundan başka özellikle eski kasa 600RR için (2003-2006) %100 uyum garantili grenaj setleri bulunuyor, bu setler neredeyse fabrikasyon grenajlar kadar iyiler! tabii dediğim gibi her model için bulunmuyorlar _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
ilgine teşkkür ederim ama 3000ytl gibi fiyat yazmış farkılı markanın grenajlarına
aynı grenaj 800 ytl ye kapıya kadar geliyor _________________ GYLERA 200VXR-M5-330İ
aradım adamla konuştum!!!
onlardakide dökme değil e baykide .... kalıplarımızı yurtdışından getirttik falan dedi, hong kong malı bunlar deyincede eh işte falan dedi yarın fiyat verecek bana gelişmeleri yazarım artık... uygun fiyat veririse günübirlik gelip alıcam.... _________________ GYLERA 200VXR-M5-330İ
Daha önce adresten alıs veris yapan arkadaslarım oldu sıkıntı sorun cıkmadı karar senin _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Arkadaşın dediği gibi Piton Motor'da mevcut karenajlar..Biraz daha araştır ben bulmuştum 999$'a bir sitede heryere yolluyordu kargo ile.Ama ne kadar orjinal durur o muamma.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız