Tarih: 15.05.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
Amaaaann boş verin, tepkiye ne gerek var, nasıl olsa başımızda Büyük Orta Doğu Projesinin eşbaşkanı var, bize biiiiirrr şeycikler olmaz, torpilliyiz nede olsa
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.05.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
ne geçmişte,ne simdi,nede gelecekte bu petrol zammı olayı son bulmayacaktır! ayrıca belkide su aralar zam dünyada kaçınılmaz durumda petrol galon fiyatı tüm tarih boyu en yüksek seviyesinde!!!bu tabiki türkiye için savunma değil,cunkü bizde bu zaman kendimi bildim bileli yapılmakta! ama ben herzman diyorum dünyada en çok vergi kaçıılan ülkeler listesinde seri basları arasındayız vergi kçırmayan işletme yada kişi yok denecek kadar az! bu yuzden devlet elindeki kesinlesmiş kaynakları sonuna kadar en son noktasına kadar kullanmak zorundadır! kdv-ötv v.s diye bir sürü vergi gelir!bu bir kısır döngüdür vergi kaçıranların haksız kazancı böyle benzinden elektrikten ordan burdan çıkar!! olan gariban vatandasa olur! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 15.05.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
yeni motor alırken baya bi düşüncem galiba ya benim scooter 0,9 civarı yakıyor km de ama şu an pek kullanmıyorum çünkü o kadar çok kazıklanıyoruz ki kendime yediremiyorum bu arlar kendime benzin yapıyorum ama motora zararı ne olur bilemem onun da fiyatı 5 liranın üstünde litresi ama yağ oranı ile istediğim gibi oynadığım için hiç değilse kazıklanmış duygusu duymuyorum az sonra ilk benzini mi deniyeceğim yağ oranı baya bir yüksek normal benzinle katıştıracam şimdi bujiyi temizledim sanırım buji yağlanacak ama ben genede deniyecem _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 15.05.2008 - 13:18 Mesaj konusu:
ryangt, kardesim konu bu hükümet değilki kaldıki ben siyasetten çok uzak biriyim aslada sevmem,ama benzine zam yapmayan bir hükümet ben hayatımda görmedim,çiller dönemi,mesut yılmaz dönemi hepsin böyleydi hergun zam geldiğini bilirim ve hatırlıyorum benzine!! 14 yasından beri araç kullanan biriyim benzinin ucuz olduğunu hiç görmedim!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Tarih: 15.05.2008 - 13:27 Mesaj konusu:
ryangt, sadece galatasaraylı diye cem uzana oy vermiştim hükümetlerin vatandasa faydası yok zaten en azından adam galatasaraylı 5sene kesintisiz şampiyon oluruz diye düşündüm _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 716 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 15.05.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
buracQ demiş ki:
Turgut ÖZAKMAN'ın DİRİLİŞ ve ŞU ÇILGIN TÜRKLER adlı Romanlarını Her Türk'ün , Türk olmaktan gurur duyan her birey in okuması gerek !! Ülkemizin gelmiş geçmiş Tüm Gerçekleri bu romanlarda yazmakta !!!! Şiddetle herkezin okumasını tavsiye ederim...
Konuyla alakası nedir anlamadım.. Okuyunca benzin ucuzlayacak mı ? Sana tavsiyem biraz Engin Ardıç oku....
NighteXpresS, ağzına sağlık kardeşim ancak bu kadar tarif edilebilirdi etmişsin aynen katılıyorum umarım bunlar daha iyi günlerimiz olmaz... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız