Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - artık acıtıyor bu benzin!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

artık acıtıyor bu benzin!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Zenbey
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amaaaann boş verin, tepkiye ne gerek var, nasıl olsa başımızda Büyük Orta Doğu Projesinin eşbaşkanı var, bize biiiiirrr şeycikler olmaz, torpilliyiz nede olsa
Başa dön
Zenbey Çevrimdışı Zenbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne geçmişte,ne simdi,nede gelecekte bu petrol zammı olayı son bulmayacaktır! ayrıca belkide su aralar zam dünyada kaçınılmaz durumda petrol galon fiyatı tüm tarih boyu en yüksek seviyesinde!!!bu tabiki türkiye için savunma değil,cunkü bizde bu zaman kendimi bildim bileli yapılmakta! ama ben herzman diyorum dünyada en çok vergi kaçıılan ülkeler listesinde seri basları arasındayız vergi kçırmayan işletme yada kişi yok denecek kadar az! bu yuzden devlet elindeki kesinlesmiş kaynakları sonuna kadar en son noktasına kadar kullanmak zorundadır! kdv-ötv v.s diye bir sürü vergi gelir!bu bir kısır döngüdür vergi kaçıranların haksız kazancı böyle benzinden elektrikten ordan burdan çıkar!! olan gariban vatandasa olur! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide hala hükümeti savunanlar var aramızda... insanı kandırmak zor bişi diil ok ama bu kadar da saf olunmazki..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motor alırken baya bi düşüncem galiba Üzgünüm ya benim scooter 0,9 civarı yakıyor km de ama şu an pek kullanmıyorum çünkü o kadar çok kazıklanıyoruz ki kendime yediremiyorum Üzgünüm bu arlar kendime benzin yapıyorum ama motora zararı ne olur bilemem Üzgünüm onun da fiyatı 5 liranın üstünde litresi ama yağ oranı ile istediğim gibi oynadığım için hiç değilse kazıklanmış duygusu duymuyorum Üzgünüm az sonra ilk benzini mi deniyeceğim yağ oranı baya bir yüksek normal benzinle katıştıracam şimdi bujiyi temizledim sanırım buji yağlanacak ama ben genede deniyecem

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, kardesim konu bu hükümet değilki kaldıki ben siyasetten çok uzak biriyim aslada sevmem,ama benzine zam yapmayan bir hükümet ben hayatımda görmedim,çiller dönemi,mesut yılmaz dönemi hepsin böyleydi hergun zam geldiğini bilirim ve hatırlıyorum benzine!! 14 yasından beri araç kullanan biriyim benzinin ucuz olduğunu hiç görmedim!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok olm ben sni kastetmedimki,sen hükümeti savunmuyosun zaten,tim kursam suikast için ilk gönüllü sen olursun Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun yıne zam geldı benzıne 10ytl Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 47 saniye:

bende yer alabılırmıyım tımde Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, sadece galatasaraylı diye cem uzana oy vermiştim Çok gülüyorum hükümetlerin vatandasa faydası yok zaten en azından adam galatasaraylı 5sene kesintisiz şampiyon oluruz diye düşündüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok Artık Berhan abi ya Çok gülüyorum Koptum .....

Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zam zam zam Öfkeliyim
Zenbey
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS demiş ki:

Abiiii Biz seninle başka hilaller altında tanışmıştık. Kainatı ışıldatan bi hilaldi bu...

güzel ifade etmişsin kardeşim, çok güzel
Başa dön
Zenbey Çevrimdışı Zenbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakıtı müflis etti,
Motorla dolaşanı...
Keşke icat etseler,
Sidikle çalışanı...

cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:

Turgut ÖZAKMAN'ın DİRİLİŞ ve ŞU ÇILGIN TÜRKLER adlı Romanlarını Her Türk'ün , Türk olmaktan gurur duyan her birey in okuması gerek !! Ülkemizin gelmiş geçmiş Tüm Gerçekleri bu romanlarda yazmakta !!!! Şiddetle herkezin okumasını tavsiye ederim... Alkışlıyorum

Konuyla alakası nedir anlamadım.. Okuyunca benzin ucuzlayacak mı ? Sana tavsiyem biraz Engin Ardıç oku....
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, ağzına sağlık kardeşim ancak bu kadar tarif edilebilirdi etmişsin Alkışlıyorum aynen katılıyorum umarım bunlar daha iyi günlerimiz olmaz... Sinirlendim
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa ben boyle ulke yonetımının boyle yonetıcılerın taaa bılmem napıyım.zaten petrol urunlerını en pahalı bız kullanıyoruz haalaa ne demıye zam oluyor anlamıyorumkı.dıger ulkelerın yonetımı nasıl,nasıl onlar bukadar rahat,nasıl onlar vergı sıstemını oturmus bız neden yapamıyoruz bız gerızekalımıyız enayımıyız.yazıklar olsun boyle hukumete.ama esseklık bızde haalaa meydana ınınce sak sakcılar ortalıgı yıkıyo.yalaka hepsı.ulke nereye gıdıyo goren yok.yakalalıktan mılletın saksakcılıgını yapmaktan kafalarını kaldırıp bakamıyorlar bıle.cok kızıyorum coookkk Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal