Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı ve Hız Tutkunu asker konvoyu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı ve Hız Tutkunu asker konvoyu
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:24    Mesaj konusu: 21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı ve Hız Tutkunu asker konvoyu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşımız, kardeşimiz Hız Tutkunu (diğer adıyla Pasta Tutkunu) Rıdvan'ı, 21 Mayıs gecesi vatani görevini yapmak üzere yolcu ediyoruz. Kardeşimizi uğurlamak üzere MD'ye yakışır bir şekilde bir konvoyla kendisini otobüse bineceği Arıcılar Otobüs Terminaline (Alibeyköy tarafı) götüreceğiz. Bu nedenle buluşmamızı Dolmabahçe Sarayı önündeki çay bahçesinde yapacağız ve buradan hareketle, öncü, artçı ve jokerimizle, her MD'nin aklında kalacak, Hız Tutkununa ise ömrünce unutamayacağı bir asker uğurlama yapacağız. Lütfen arkadaşlar, şimdiden işlerinizi buna göre ayarlayın ve mutlaka o gün, o konvoyda yerinizi alın. Video kaydı yapacak olan arkadaşlarımız ise lütfen kamerala kaset takmayı unutmasınlar Gülümsüyorum

Tarih : 21 Mayıs 2008- Çarşamba
Yer : Dolmabahçe Sarayı Önü Çay Bahçesi (Çay Bahçesinin servis yapılan kabinin camlarında MD çıkartmaları var)
Saat : 19h30'dan itibaren
Konvoy saati : 20h00 teker döner
(Rıdvanın otobüsü 21.15'de hareket ediyor, kalabalık olacağımız ve konvoyda arabaların da olacağını düşünerek tam 20.00'de hareket edilecektir.

Sevgili Rıdvanı uğurladıktan sonra ise, isteyenlerle birlikte Tophane Rıhtım Cafeye dönülecek ve gene isteyenlerle daha önce de ilan ettiğimiz gibi tavla turnuvası yapılacaktır.
Tarih : 21 Mayıs 2008- Çarşamba
Yer : Tophane Rıhtım Cafe
Saat : 19h30'dan itibaren
Adres : Rıhtım Caddesi No:237 Tophane 0212-244 29 32

Rıhtım Cafe, Tophane'de deniz kenarına inip sağa döndüğünüzde 2. cafe. Motorlarınızı önüne veya yan taraftaki binanın altına parkedebiliyorsunuz. Araba ile gelenler için vale servisi bulunmakta.

En son gevezehanim tarafından 15.05.2008 - 17:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay vay vay sizlerle son günüm olacak he Hayırlısı bakalım şimdiden teşekkür ederim...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı ile git, hayırlısı ile gel Rıdvan.

Konvoydayız.

Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
Vay vay vay sizlerle son günüm olacak he Hayırlısı bakalım şimdiden teşekkür ederim...

Birşey değil Rıdvan. Sen hayırlısı ile aradan askerliğini çıkarıver, rahatlamış olarak döndüğünde herkes yine buralarda olur merak etme. "Nerede kalmıştık" diye devam edersin.

Bravo
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte olacağım için yetişemeyeceğim, hayırlı teskereler yavru
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU Kardeşim askere giderde uğurlamaya gelmemek olurmu hiçç

Konvoydayız bizde Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, konyadanda gececekmisiniz bizde katılalım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum güle güle git gel rıdvanımmm Çoook seviyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rıdvan ganka konyada olsaydın bizde seni aslanlar gibi ugurlardık ama zaten gönlümüz sevdamız tutkumuz aklımız birki arkadaşlarında üzerine düşeni yapmışlar istanbulmuş konyaymış farketmiyor gönlümüz seninle kardeşim bizleride ordaymış gibi say simdiden ALLAHA emanet ol dostum Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordayım kardeşim Bravo
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rıdvan sen bana güvenip kamerayı bo şverme Çok gülüyorum Sen içine kasedi koyup ver bana Çok gülüyorum

Bundan 2sene önce bazı arkadaşlar halen hatırlar.. Konbvoy yaptık.. Yolu kilitledik.. Geldik Merter Ulusoyda güvenliği ezdik geçtik içeri gitdik motorlarla.. Otobüs kalkmadan 30 dakika önce herkez sıra ile bağırta bağırta geldi öptü gitti.. Herkez kendi çağında 1gösteri yaptı kameraya..

Sonuç? Kameranın içinde Kaset yok Çok gülüyorum

Tabi ben bunu askerde öğreniyorum :P Direk ŞOOOK!
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heheheheheheh, sanırım kafan kanadı Snooty'im Leventim.

Rıdvanım Hız Tutkunum, ben de orada olacağım. Videolarını da ben çekeceğim Gülümsüyorum Ama sen bu akşam benim laptop çantamı ve de şu tiyatronun CD sini getirmezsen bilmem gerisi ne olur??? Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:52    Mesaj konusu: 21.mayıs rıdvan için toplanıyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PASTACI bizde ordayız
Görüyorsun ya tüm MD seviniyor
aman şu rıdvanı bir an önce askere gönderelim de pastalar bize kalsın hesabı Göz kırpıyorum
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, sanırım bu işe en çok Tamero sevinecek. Böylece koca göbeğini biraz daha büyütür Dil çıkarıyorum
Başa dön
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam kaç çeşit tatlı istersin? Çok gülüyorum yolluk hesabı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, Evet abi döndüğümde nerde kalmıştık dicem sende başlıcaksın ben askerdeyke ne internet vardı ne telefon demeye Çok gülüyorum

alptoker, Şaka yapıyorsun dimi Göz kırpıyorum

deliemin, Eyvallah abim olmaz tabiki Dil çıkarıyorum Görüşmek üzere

Hayabusa, Tabiki Konya'dan geçicez yoksa siz daha hazırlık yapmadınızmı uzunca bir etli ekmek istiyorum hee Gülümsüyorum

zxrhalit, Geçicem Konya'dan merak etme Motordelisi

strider, Eeee kambersiz Düğün olmaz tabiki

SnooTy, Öğle bir hata hayatının hatası olur unutma Göz kırpıyorum

gevezehanim, Ablam seni seviyorum ben Çoook seviyorum .....

ekzotik, Üsdatttt evet bence bütün md bu yüzden çarşamba akşamı beni uğurlamaya gelecek Gülümsüyorum Giddikten sonra bir mangal partisi verirsiniz artık

AHMET_R6, Bir çeşit tatlı yeter canım Göz kırpıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal