Tarih: 15.05.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
HakanDincer, güzel bi karar başkan alkışlamak lazım sadece _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Helal olsun aroma takımına çok yerinde kendisine yakışır bir karar vermişler ... bu inşallah diğer takımlara ve yarışcılara örnek olur _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Çok güzel bir karar. Aroma ekibini gönülden tebrik ediyorum. Kupa ismi çin imza gerekiyorsa hepimiz elimizden geleni yaparız tabiki. Sinan gibi kardeşlerimiz,abilerimiz zor geliyor dünyaya ve biz onların kıymetini malesef bilemiyoruz. Pisti güzel hale getirmek güvenli hale getirmek bu kadar zor olmamalı. Gördüğümüz gibi şonuç çok ağır. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Hakkı abi yahu senelerdir ben TMF nin bizi bir kere aradığını, fikir sorduğunu yada davet ettiğini görmedim...
Yahu bir federasyon 2-3 ayda bir kulüpleri toplar, bu spor için neler yapabilrizi konuşur, destek verir..
Yemin ederim sadece PARA istenildiği zaman arıyorlar diyecem ama onda bile biz arıyoruz...
Şimdi bu işler böyle olmaz...Bu kadar yazılandan sonra herşey düzene sokulmalı..
Bizi tanımıyanı bizde tanımayız...
Bizi sayanı sapına kadar sayarız..
Bizi seveni bizde severiz..
Bize destek olanı sırtımızda taşırız..
+10000 baskanım sonuna kadar haklısın
aroma yarış takımına kocaman bi alkış _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5836 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.05.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
bu anlayışı diğer takımlardan da bekleriz!! yoksa klasik türk mantığıyla sinan zaten artık yok,aromada benze sezonun en iddialı takımı onlarda yarışmıyor meydan bize kaldı diyip piste çıkarlarsa yazıklar olsun derim! bidaha o takımları izlemeye bile gitmem!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Tarih: 15.05.2008 - 13:58 Mesaj konusu:
Kısa yarış hayatında bu kadar duyarlı bir yaklaşım gösteren Aroma yarış takımını tebrik ediyorum. Körfez pistinin adının Sinan SOFUOĞLU pisti olarak değiştirilmesi veya TMF kupasının adının Sinan SOFUOĞLU kupası olarak düzenlenmesi için çalışmalar yapıldığı takdirde çalışmalara maddi manevi destek vereceğimi belirtirim. " Ruhun Şad Olsun Şampiyon " _________________ Kirkor ERMENEKYAN
Bostancı-İSTANBUL
Harley Davidson Sportster 1200 Custom
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3408 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 15.05.2008 - 14:14 Mesaj konusu:
Yerinde bir davranış Aroma Takımını tebrik ediyorum. Devamının diğer takımlardan da gelmesini diliyorum _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız