Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125'İME EGZOST YAPTIM. TAMAMEN KENDİ İMALATIM.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125'İME EGZOST YAPTIM. TAMAMEN KENDİ İMALATIM.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, tmm kanka aldım ben sözü ona göre Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee hanı vıdeooo Gülümsüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorun gücü%30 arttı

dostum bu olay yanlış işte bende burdaki olayı vurguluyorum! %30güç artışı için 10.000euro para döküyor millet! %30 demek okadar ciddi bir rakamdırki 180hp motorda 60hp artış demek(yaklasık)! bunu yapmak için komple motorun açılması ve yeniden modifiye olarak yapılması gerek! sadece bir tüp takarak bunu yapmak imkansızdır! hatta komiktir burda emeğine saygı duymamak mümkün değil ancak yanıltıcı olup milleti bu yola tesfik etme! teknik olarak söylediğin imkansız sadece ayrıca dişli ve sanzumanla oynalamalar dışında motorun son hızına etki etmek hiçte kolay değildir! sen diyorsunki cıkış rahatladı!! hayır böyle bişey olmadı motordan asıl çıkış headars dediğimiz silindirden ilk çıkış kısmıdır! sen yaptığın sey son susturucuyu açmaktır! asıl çıkış fabrikasyon olduğu sürece motordan cıkan eksoz basıncı değişmez yani son susturucu yerine soba borusu taksanda alt devirleri öldürmekten baska işe yaramaz! sadece üst devirlere çıkmak için gereken zamanda bir miktar iyileşme olur bunuda fark etmek çok zordur çünkü makina 14hp! bu makinada meydana gelen üstlerdeki 1-2 hp artış fark edilemez! iddia ederim tamamen standart ama sadece arka dişlisiyle oynanmış bir cbr 125 senin motorunu son hızda gecer!! çünkü bu işin teknik kısmı budur! dediğin gibi%30 guc artışı demek 4-5hp demektir mümkün olmaz böyle bişey! bir tüp cbr125e %30 güç artışı veriyor ise çok daha profesyonelce hazırlanmış bir marka tüp 1000RR a yada R1 e yada zx10 a NEDEN BU ORANDA GÜÇ ARTIŞI VEREMİYOR?? valla %5e bile razıyım aslında ama olmuyor!!! İyi fikir
motorun var olan gucu nekadar buyukse yapılan modifiyelerden aldığın sonuçta okadar buyuk olur! yani 180hp ile 130hp motorlara aynı işlemleri yaparsan 180hp makidan daha olumlu daha hissedilir güç elde edersin çünkü elindeki standart guç zaten buyuk!! ok!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, aferin genç

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

SRAD-HAN, sanada Ok.
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 10.05.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, arkadaşım sen heralde benim yazdıklarımı tam okumuyorsun veya farklı anlıyorsun. Benim yazımdan alıntı yapmışsın ve sadece alıntı yaptığım bölümde şu ifadeyi kesip yapıştırmışsın'motorun gücü%30 arttı'... Sen ocümlenin başını tam bir okusana. Cümle aynen şöyle başlıyor: Ben demiyorum motorun gücü %30 arttı... Lütfen cümleleri biraz daha dikkatli okuyup yorumlayalım. Sen, benim ifade etmek istediğimin tam tersini anlamış ve anlatmışsın.
Ayrıca kimseyide yanlış yola teşvik falan ettiğimde yok. Kimseye zorla egzost yaptıracak halimizde yok, isteyen yapar isteyen yapmaz, tercih meselesi. Sevgiler...
Başa dön
muratcelikcbr125r Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratcelikcbr125r, şimdi eleştiri yapmayın bari emeğe saygı gösterin gibilerinden bir cümlen olmuş. Şimdi sen japon mühendisin yaptığı belirli bir teknoloji ve bilgi birikiminin ürünü olan egzozun yerine kendi el emeğinle yaptığın egzozu takıyorsun. Japonun emeğine saygı diyor muyuz Çok gülüyorum Delirdim

Eğer performans artışı var diyorsan, ben de bunun belgesini isterim doğal olarak. Eğer gerçekten bir performans artışı var ise söker atarım orjinal egzozu. Bunun için de dyno da ölçüm yaptırman gerekli.

Benim düşüncem senin performans artışı dediğin muhtemelen psikolojik olarak sesin çok çıkmasından kaynaklanan bir durum. Daha canlı ilerliyormuş gibi geliyordur.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben burada kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.Olumlu ve olumsuz yorum yapan arkadaşların hepsinede teşekkür ediyorum. Burada konu ısrarla benim performans artışında inat ettiğim gibi bir duruma çekildi. Ben artık hiçbir şey demiyorum. Doğrudur benim performans artışı diye hissettiğim belkide psikolojik bir durumdur. Zannedersem aramızda psikologlar var. Ama ses benim istediğim normlarda bir ses. Bugun hava güzel Elazığ'da videosunu çekiyoruz egzostun. Akşama yetiştirip siteye atacaz Allah'ın izniyle.
Başa dön
muratcelikcbr125r Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-symrna

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egzozdan çıkış rahatlarsa aynı şekilde hava girişininde rahatlaması lazım. Eğer varsa ve bulabilirsen KN hava filtresi en azından kendi başına yapmış olduğun bu görsel güzelliğe bir nebzede olsa performans katacaktır.
Tebrikler dostum, eline sağlık güzel bir çalışma. Bu işler böyle başlar zaten, ileride alacağın 4 silindir makineye bile birşeyler yapabilirsin önemli olan biryerden başlamaktır. Bravo
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus demiş ki:
Egzozdan çıkış rahatlarsa aynı şekilde hava girişininde rahatlaması lazım. Eğer varsa ve bulabilirsen KN hava filtresi en azından kendi başına yapmış olduğun bu görsel güzelliğe bir nebzede olsa performans katacaktır.
Tebrikler dostum, eline sağlık güzel bir çalışma. Bu işler böyle başlar zaten, ileride alacağın 4 silindir makineye bile birşeyler yapabilirsin önemli olan biryerden başlamaktır. Bravo

K&n' in siparişini verdim zaten geliyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım.

Son Mesajdan 121 saat 47 dakika sonra eklendi:

[youtube]http://http://www.youtube.com/watch?v=HjHurABPwMU[/youtube]
Başa dön
ReD_GhoST
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:32    Mesaj konusu: İşte CBR125R Egzost Videosu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

işte beklediginiz video orjinal el yapımı egzost Dans Dans Dans Dans Dans Dans
Başa dön
ReD_GhoST Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi çok güzel sesi var Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Seri üretimi başlatalım derim Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum helaaaal Alkışlıyorum

Son Mesajdan 26 dakika sonra eklendi:

repsol_35, dostum böyle küçük cc lik motorlarda güç değişimini hissetmek hayli güç,bende benim asya 150t scooter'a özel egzos yaptırdım ama yanında fazla hava girişi,karbüratör meme büyütmesi,gaz iğnesi ayarı,üst kapak taşlaması(3mm),ekstra hava girişi gibi modifikasyonlar yaptımda öylelikle biraz fark etti,yani tabiri caizse sidik zoruyla oldu.kısacası sadece bir bölgeye uygulanan modifiye çok verimli olmaz onlarda ekip halinde çalışmayı severler Göz kırpıyorum
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kardeş ama zaten ben iddiali bir modifiye yapmadım. Sadece egzost tüpünü yaptım daha fazla ses almak için, o da benim istediğim sesi veriyor. Yeterde artar bile bana..
Başa dön
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratcelikcbr125r, zaten önemli olan senin onun üzerindeyken hissettiklerindir mutlu oluyorsan mesele yok o motora sen biniyorsun Bravo
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed demiş ki:
muratcelikcbr125r, zaten önemli olan senin onun üzerindeyken hissettiklerindir mutlu oluyorsan mesele yok o motora sen biniyorsun Bravo

Sağol kardeş, aynen dediğin gibi Bravo Bravo Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye