Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung 250 Naked mı? CBF 250 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung 250 Naked mı? CBF 250 mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tartışmasız cbf hyosungdaki kadar titreşim yok parcaları var yaygın servis ağı mevcut ne olursa olsun honda olsun evladiyelik
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ demiş ki:
crazy_81 bari sen yapma hyosung'daki kapalı grenaj sırf plastik baktım yakından ama cbf gerek malzeme kalitesi gerekse marka olarak +1 bence cbf ama karar senın

tabıkı haklısın zaten bende kalıp ıstıyosan hyo al dedım kalıte ıstıyosan hyo al demedım Gülümsüyorum sanada sonuna kadar katılıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hiç düşünmene gerek yok cbf250.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda=Kalite Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erhaneek
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki er-5 derim o paralara en azından kawasaki 500 cc su soğutmalı ve sağlamlıkta kendini kanıtlamış yılların modeli
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BelphegorDani
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çok güzel bahsetmiş iki motordanda fakat biraz ayrıntıya girmek gerekiyor. Honda dediğin alet 4 valfli DOHC sistemli bir makinadır, yakıt sistemi ekonomiye ayarlıdır ve torku yüksektir. Hyosung tork konusunda daha zayıf ve maksimum gücünü çok yüksek devirlerde veriyor. Hyosungun ağırlık merkezi sorunu vardır bu da eğer oturuş pozisyonunu tam ayarlayamazsan yüksek hızlarda kuyruk sallamaya başlar ki benim GT250R da yaşadığım bir problemdi. Ve hıza gelirsek, ikilinin arasında korkunç bir fark yok. ikiside naked olduğu için rüzgarın yaratacağı dezavantajlara düşük devirlerde honda daha iyi tepki verecektir. Yakıt tüketiminde ikisinede tam puan vermek lazım hyosung GT250R bir depo yakıtla 400km gidiyor. naked modelide aşağı yukarı aynı mesafeyi yapar ve honda bu konuda daha cimri. Yol tutuşunda problemli olduğu için hyosungu tercih etme derim bu biiir. motoru 65000 e kadar anahtar değmemiş bir honda cbx 250 halendaha aslanlar gibi yürüyor problemsiz ve hyosungta o kilometrenin yarısını problemsiz görebilmiş bir insan evladı çıkıp ben varım desin amuda kalkarım Çok gülüyorum bu ikiii... torku yüksek olduğundan dolayı her devirde tepkisi hyosungtan daha iyi olacaktır dolayısıyla yolda daha kıvrak olursun, hem ayrıca honda daha hafiftir hyosungtan daha iyi motora hakim olursun ve daha bi sürü sebebin var hondayı tercih etmen için. şimdi ben iki motorada uzun süre bindim ondan böyle eminim kendimden.
Başa dön
BelphegorDani Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chaiyya
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bn yaklaşık 4 senedir honda kullanıyorum.twister a bindim gerçekten sürerken zevk alıyorsun.motor seri ama rahatlık olarak bişey diyemem.hyosung bugün vardı yarın ise kanuni adı altında üretilmeye başlamış.hyosung kullanan arkadaşlarım motorun iyi olduğunu sölediler.ve seri.ama bu gün bana sorsalar honda derim sonuçta sağlamlıyla kendini kanıtlamış bi marka.tartışılmaz..ama bi taraftan şöle düşünürsen 5-6 honda 250 verceğine birazdaha ekliyerek er5 alınabilir.
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalite, sağlamlık, dayanıklılık CBF250 Bravo pahalı yedek parça CBF250 Beğenmedim
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 19.05.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla hondanın parcası malum ben 60000km hysung kullandım ve bakımlar ve zıncır harıcı masraf yapmadımn rezıl bı vırajı var ama yınede hysung derım
Başa dön
orjinal Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani pek tartışmaya açık bi konu olduğunu düşünmüorum..makinalar arasında alımgücü açısından sorun yoksa elbette CBF...fazla düşünmeye gerek yok OK
reont Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı hyo derım goorunusu yeter onun ya canavar gıbı kısın bendede olucak ısallah Bravo

satılık degıldır 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayfalarca sürecek bir tartışma bu fakat hyosungun tipi yakışıklılığı hondanında kalitesi var derim ben
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA HAYAT ONDA derim başın arımaz derim.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaiyya, avatarı düzeltelim sayfa kaymış resmen Gülümsüyorum bende honda derim.japondan şaşmamalı bence Bravo
momoR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung 250 Naked Bravo
Honda CBR 600 RR (Çok Yakında)
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye