army super gorunuyo nazar degmesın,bu arada son fotoda da efes reklamı almıssın guzel olmus
efes reklamını bosver aynı karede cd panosu var dvd ps2 oyunu film falan lazımsa ayarlarız bır seyler sana _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
armyciğim pek bi özledim seni
pazar sabahı geziye gidiyos sende gel
joki pek olmaz ama bizim gezilerde sen gelmezsin şimdi
ceku zamanı ayrı arkadaşlık ayrı kardesım al bendende o kadar h.sonu kapadokyaya kultur turızmıne katkıda bulunmaya gıdecegım kısmetse
ama dukkana gelecegım kahvenı ıcmeye titi soyledı cok guzel kahve makınan varmış _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
ryangt, olm benim motor 50 bine geldi sayılır kol çıkarmadı nası senin makine çıkarıyo anlamıyomm gerçi senin ustanın sihirli deyneği var ondan mı nee _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 15.05.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
6 ay oldu hala bozuk...Kawaya sipariş versen bile şimdiye çıkan kol elindeydi Neyse iş görürse benim terastaki makinayı sana vereyim...Bak bakalım beğenecekmisin _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu jantı bekleyen ben miyim yahu Tanıyor musunuz? Yapmaya kalksam çoktan CNC'de yaptırmıştım _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız