tüm dünya piyasasında artıyor.. bu United States of America yani kısacası O..u Ç...kları Irak' a boşa çökmedi.. istedikleri gibi oynuyorlar fiyatlarla.. yakında tüm dünyayı tamamen ele geçirecekler sanırım..
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5739 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 15.05.2008 - 14:25 Mesaj konusu:
NighteXpresS, hay yollarını beeee durmak yola devam devam demıs durmusun yorumları okumaktan prjomı cızemedım ne yol varmıs arkadas yaa akıllı ol bak benı konyaya getırme _________________
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 304 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 15.05.2008 - 14:35 Mesaj konusu:
Yok abicim.Bu millet hakediyor..Şimdi böle yok açız yok bilmem neyiz,işsiziz diye bağarıyoar (%47 lik kesim için)..Ektiğini biçiersin abicim..
Madem böyle oldun seçimde aklın nerdeydi?..Elindeki fırsatı niye kullanmadın..Amaaa bizim millet koyun gibi millet..Söylenene inanan,çabuk kanan millet.Ne yazikki gerçekleri göremeyen bir toplumuz. Baştaki insanın da inandırma yeteniği oldukça fazla.
mazot fiyatıyla benzin fiyatını eşitlediler..Halk son 3-4 yıldır dizel arabaya yöneldi.Dizelin satışı artarken benzinli araçların fiyatları oldukça azaldı..Trafikteki araçların %50 sine yakını dizelden oluşmakta günümüzde.Onun için fırsatçı hükümet dizelin fiyatını yükseltti.
Kamyoncusu kontak kapattı..Yakında taksiciside kapatacaktır.Bunun günü yakın gibi gözüküyo..
Devletin malları bir bir satılıyor.Hisseleri yabancı ortaklara satılıyor.Sözde devlete millete malımıza sahip çıkcaz.
Ama seçim zamanı geldimi yardımı,yolu bilmem nesi o zman akıllarında.Seçimde göz boyama adına yol yapmışlar apar topar bilmem kaç milyon dolar yatırım yapmışlar.EEee kışın bi heyelan hoop yol gitti.
Medyayada el uzatıldı hükümetce..Elde para yok sen git 1 milyar dolara şirket al..Bunun parası da devlet bankalarından çıkarıldı.Sağolsun başbakanın da katar gezileri falan sırf para sömürüsünden başka bişey değil.
Gerçek enflasyon %260 civarlarında diyolar ki %9..Bu rakamda ATO tarafından açıklanmıştı.
İşçiye emekliye para yok deniliyor.Oysa hükümet, tören ve devetler için 300 milyon dolar para harcanıyor..Kurumlarda desen yolsuzlukalmış başını gidiyor.Yok torpille başa gelmeler..vs.vs
Yazacak olursak 30 sayfa yazılır.
Ha bu hükümet işe yarar şeyler yapmıyor mu.Yapar yapmak zorunda zaten.Hiçbişey yapmaması sözkonusu değil..Onu savunanlarda bu yaptıklarını gerekçe göstererek savunuyorlar.Ama yapamadıkları daha fazla.Yaptığı yenilikler köklü değil çoğugöz boyama amaçlı..
Neyse allah sonumuzu hayır etsin.Bakalım laik T.C daha nerelere sürüklenecek.Her taraftan bağlanmışız.İçişlerimize yabancıları sokmuşuz _________________ ♥(¯`´•.¸ ________ღ♥ღ_________ ¸.•´´¯)♥
♥----♥°°NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE°°♥---♥
♥(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ♥ღ¯¯¯¯¯¯¯¯´´ •.¸¸_)♥
ryangt, sadece galatasaraylı diye cem uzana oy vermiştim hükümetlerin vatandasa faydası yok zaten en azından adam galatasaraylı 5sene kesintisiz şampiyon oluruz diye düşündüm
Bi fıkra vardı o geldi aklıma, Adamın biri günah işlemiş, sonra pişman olmuş. Allahım affet şeytana uydum demiş, şeytanda çalıların arkasından çıkmış demiş ki; lan niye benim üstüme atıyon suçu 40 yıl düşünsem benim bile aklıma böyle bi düşünce gelmezdi demiş
Asrın espirisini yaptın berhan Allahta seni güldürsün.. _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 546 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 15.05.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
yazdım yazdım sığmadı anlatamam günlerce yazsam bu devlette çobanlar ve koyunlar var mantalite o kimse kusura bakmasın kim kimi nasıl görüyorsa öyle davranıyor biz mahkumuz,ben ayda 700 lira benzine-mazota veriyorsam asgari ücret 400 se sorun var demektir siz düşünün artık, soyguna devam........
Tarih: 15.05.2008 - 15:10 Mesaj konusu:
ClubBoDRuM demiş ki:
XANDROS demiş ki:
Ben hükümet olsam çok daha fazla zam yapardım, nasıl olsa kimseden ses çıkmıyor.
Birkaç gün bağrışır millet, sonra da alışır. Olayı büyütmeyin.
işte koyun gibi halk.Böle fırsat kaçar mı ver zammı verr.Ayaklansaya bakiyim işçisi tarımcısı.Bıraksaya üretimini ,yaksaya traktörünü.O zamn noluyo
gerçi onada takmaz bu hkümet ama neyse
STALIN'IN TAVUĞU:
“Stalin’in tavuğu” deyimini birçoğumuz biliriz. Nedense birden aklıma bu deyim geldi. Bilmeyenler için anlatayım:
Stalin, bir gün bütün askerlerini etrafına toplamış. Hepsi el pençe etrafında bekleşirken onlara, “halkı kendinize nasıl bağlarsınız?” diye sormuş; her kafadan bir ses çıkmış; kimi iyilikten bahsetmiş, kimi paradan; kimi hoşgörüden…
Stalin, etrafında toplanmış, elleri önünde bağlı askerlerine şöyle bir bakmış; “bilemediniz!” diye haykırmış.
“Şimdi size göstereceğim halkı nasıl kendinize bağlayacağınızı. Bana bir tavuk getirin çabuk!” demiş.
Şaşkınlık içinde koşuşturarak bir tavuk bulup getirmişler Stalin’in önüne. Stalin, başlamış tek tek tavuğun tüylerini yolmaya. Tavuk acıdan bağırırken, Stalin de bir tek tüy bırakmamış üzerinde. Nihayet bütün tüyleri yolunan tavuğu yere indirip, bahçe kapısını da açıp tavuğu serbest bırakmış. Can havliyle kaçıp giden tavuk, önce bahçeye fırlamış; ancak tüyleri olmadığı için soğuktan titriyormuş, bu sefer de çalıların arasına girmiş ısınmak için; her tarafı parçalanmış, son çare olarak içeri geri geldiğinde şöminenin yanına yaklaşmış; fakat yanmaya başlamış bu sefer de. Yapacak bir şey kalmayınca zavallı tavuk, onu bu hale getiren Stalin’in paçalarının arasına sığınmış ısınmak için. Boynunu bükerek yanına geldiği için de Stalin onu tek tek yem vererek ödüllendirmiş. Tavuk da bunun üzerine Stalin’in peşinden ayrılmaz olmuş.
Askerler büyük bir şaşkınlık içinde öylece bakakalmışlar ve “vay be, büyük adamsın Stalin!” demişler.
Bizim de aslına bakarsanız millet olarak bu tüyleri yolunmuş tavuktan pek de farkımız yok. Tek tek tüylerimiz yolundukça bunu bize yapan sözde devlet yöneticilerine daha bir bağlanıp, etraflarından ayrılmıyoruz nedense. Aslında böyle bir olay gerçekten yaşanmış mı bilmiyorum; ancak anlatılan bu. Doğru olmasa bile, bu olaydan çıkarılan ders oldukça düşünmeye değer.
Siz ne dersiniz?
(Alıntıdır)
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
ryangt, yavrum senin en büyük rantın olan marushin dosyasını açayım istersen
aslında sen bu işi iyi becerirsin senden iyide hortumcu olur alışmışsın zaten
noldu suzuki bayiliğini elinden almış hayırdır japon yemez olm _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 15.05.2008 - 16:01 Mesaj konusu:
4 lira olsun benzin.
Aradaki fark ile medeni ülkelerde vatandaşların hayatlarında etkin rol oynayan sosyal sigorta kurumlarının güvencesi yerine sadaka-zekat kurumlarına destek olunsun.
Bütün bir ömür çalışılarak hak kazanılan üç otuz emekli maaşları asgari ücretin de altına indirilsin.
Böylece muhtaç ve çaresiz durumda kalan emeklilere seçim öncesi kömür ve bakliyat yardımı yapılarak minnettar kalmaları sağlansın.
Stalin tarzı başarılı bir strateji. Bravo. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız