Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - artık acıtıyor bu benzin!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

artık acıtıyor bu benzin!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm dünya piyasasında artıyor.. bu United States of America yani kısacası O..u Ç...kları Irak' a boşa çökmedi.. istedikleri gibi oynuyorlar fiyatlarla.. yakında tüm dünyayı tamamen ele geçirecekler sanırım.. Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, hay yollarını beeee durmak yola devam devam demıs durmusun Sinirlendim Sinirlendim yorumları okumaktan prjomı cızemedım Sinirlendim ne yol varmıs arkadas yaa Sinirlendim akıllı ol bak benı konyaya getırme Sinirlendim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok abicim.Bu millet hakediyor..Şimdi böle yok açız yok bilmem neyiz,işsiziz diye bağarıyoar (%47 lik kesim için)..Ektiğini biçiersin abicim..
Madem böyle oldun seçimde aklın nerdeydi?..Elindeki fırsatı niye kullanmadın..Amaaa bizim millet koyun gibi millet..Söylenene inanan,çabuk kanan millet.Ne yazikki gerçekleri göremeyen bir toplumuz. İyi fikir Baştaki insanın da inandırma yeteniği oldukça fazla.
mazot fiyatıyla benzin fiyatını eşitlediler..Halk son 3-4 yıldır dizel arabaya yöneldi.Dizelin satışı artarken benzinli araçların fiyatları oldukça azaldı..Trafikteki araçların %50 sine yakını dizelden oluşmakta günümüzde.Onun için fırsatçı hükümet dizelin fiyatını yükseltti.
Kamyoncusu kontak kapattı..Yakında taksiciside kapatacaktır.Bunun günü yakın gibi gözüküyo..
Devletin malları bir bir satılıyor.Hisseleri yabancı ortaklara satılıyor.Sözde devlete millete malımıza sahip çıkcaz.
Ama seçim zamanı geldimi yardımı,yolu bilmem nesi o zman akıllarında.Seçimde göz boyama adına yol yapmışlar apar topar bilmem kaç milyon dolar yatırım yapmışlar.EEee kışın bi heyelan hoop yol gitti.
Medyayada el uzatıldı hükümetce..Elde para yok sen git 1 milyar dolara şirket al..Bunun parası da devlet bankalarından çıkarıldı.Sağolsun başbakanın da katar gezileri falan sırf para sömürüsünden başka bişey değil. Sinirlendim
Gerçek enflasyon %260 civarlarında diyolar ki %9..Bu rakamda ATO tarafından açıklanmıştı.
İşçiye emekliye para yok deniliyor.Oysa hükümet, tören ve devetler için 300 milyon dolar para harcanıyor..Kurumlarda desen yolsuzlukalmış başını gidiyor.Yok torpille başa gelmeler..vs.vs
Yazacak olursak 30 sayfa yazılır.
Ha bu hükümet işe yarar şeyler yapmıyor mu.Yapar yapmak zorunda zaten.Hiçbişey yapmaması sözkonusu değil..Onu savunanlarda bu yaptıklarını gerekçe göstererek savunuyorlar.Ama yapamadıkları daha fazla.Yaptığı yenilikler köklü değil çoğugöz boyama amaçlı..
Neyse allah sonumuzu hayır etsin.Bakalım laik T.C daha nerelere sürüklenecek.Her taraftan bağlanmışız.İçişlerimize yabancıları sokmuşuz İstemiyorum
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben hükümet olsam çok daha fazla zam yapardım, nasıl olsa kimseden ses çıkmıyor.

Birkaç gün bağrışır millet, sonra da alışır. Olayı büyütmeyin.

Alkışlıyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
ryangt, sadece galatasaraylı diye cem uzana oy vermiştim Çok gülüyorum hükümetlerin vatandasa faydası yok zaten en azından adam galatasaraylı 5sene kesintisiz şampiyon oluruz diye düşündüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bi fıkra vardı o geldi aklıma, Gülümsüyorum Adamın biri günah işlemiş, sonra pişman olmuş. Allahım affet şeytana uydum demiş, şeytanda çalıların arkasından çıkmış demiş ki; lan niye benim üstüme atıyon suçu 40 yıl düşünsem benim bile aklıma böyle bi düşünce gelmezdi demiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Asrın espirisini yaptın berhan Çok gülüyorum Allahta seni güldürsün..
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
Ben hükümet olsam çok daha fazla zam yapardım, nasıl olsa kimseden ses çıkmıyor.

Alkışlıyorum

doğru söylüyorsun alışmış artık 2 gün ağlarlar 3 gün aynen devam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:

Alkışlıyorum

işte koyun gibi halk.Böle fırsat kaçar mı ver zammı verr.Ayaklansaya bakiyim işçisi tarımcısı.Bıraksaya üretimini ,yaksaya traktörünü.O zamn noluyo
gerçi onada takmaz bu hkümet ama neyse Dil çıkarıyorum
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 15.05.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazdım yazdım sığmadı anlatamam günlerce yazsam bu devlette çobanlar ve koyunlar var mantalite o kimse kusura bakmasın kim kimi nasıl görüyorsa öyle davranıyor biz mahkumuz,ben ayda 700 lira benzine-mazota veriyorsam asgari ücret 400 se sorun var demektir siz düşünün artık, soyguna devam........ Sinirlendim
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ClubBoDRuM demiş ki:
XANDROS demiş ki:

Alkışlıyorum

işte koyun gibi halk.Böle fırsat kaçar mı ver zammı verr.Ayaklansaya bakiyim işçisi tarımcısı.Bıraksaya üretimini ,yaksaya traktörünü.O zamn noluyo
gerçi onada takmaz bu hkümet ama neyse Dil çıkarıyorum

STALIN'IN TAVUĞU:

“Stalin’in tavuğu” deyimini birçoğumuz biliriz. Nedense birden aklıma bu deyim geldi. Bilmeyenler için anlatayım:

Stalin, bir gün bütün askerlerini etrafına toplamış. Hepsi el pençe etrafında bekleşirken onlara, “halkı kendinize nasıl bağlarsınız?” diye sormuş; her kafadan bir ses çıkmış; kimi iyilikten bahsetmiş, kimi paradan; kimi hoşgörüden…

Stalin, etrafında toplanmış, elleri önünde bağlı askerlerine şöyle bir bakmış; “bilemediniz!” diye haykırmış.

“Şimdi size göstereceğim halkı nasıl kendinize bağlayacağınızı. Bana bir tavuk getirin çabuk!” demiş.

Şaşkınlık içinde koşuşturarak bir tavuk bulup getirmişler Stalin’in önüne. Stalin, başlamış tek tek tavuğun tüylerini yolmaya. Tavuk acıdan bağırırken, Stalin de bir tek tüy bırakmamış üzerinde. Nihayet bütün tüyleri yolunan tavuğu yere indirip, bahçe kapısını da açıp tavuğu serbest bırakmış. Can havliyle kaçıp giden tavuk, önce bahçeye fırlamış; ancak tüyleri olmadığı için soğuktan titriyormuş, bu sefer de çalıların arasına girmiş ısınmak için; her tarafı parçalanmış, son çare olarak içeri geri geldiğinde şöminenin yanına yaklaşmış; fakat yanmaya başlamış bu sefer de. Yapacak bir şey kalmayınca zavallı tavuk, onu bu hale getiren Stalin’in paçalarının arasına sığınmış ısınmak için. Boynunu bükerek yanına geldiği için de Stalin onu tek tek yem vererek ödüllendirmiş. Tavuk da bunun üzerine Stalin’in peşinden ayrılmaz olmuş.

Askerler büyük bir şaşkınlık içinde öylece bakakalmışlar ve “vay be, büyük adamsın Stalin!” demişler.

Bizim de aslına bakarsanız millet olarak bu tüyleri yolunmuş tavuktan pek de farkımız yok. Tek tek tüylerimiz yolundukça bunu bize yapan sözde devlet yöneticilerine daha bir bağlanıp, etraflarından ayrılmıyoruz nedense. Aslında böyle bir olay gerçekten yaşanmış mı bilmiyorum; ancak anlatılan bu. Doğru olmasa bile, bu olaydan çıkarılan ders oldukça düşünmeye değer.

Siz ne dersiniz?

(Alıntıdır)

Motordelisi Motordelisi Motordelisi
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşkembeyi-Kübradan Atmak kolay ... burada boş boş konuşacağınıza gidip siyaset yapıcaksınız O zaman......

ulen berhan senin hiçmi kafan çalışmıyor bari mhp ye atsaydın Gülümsüyorum

Bak Cem baba ne demiş 1 YTL buna kendi bile inanmıyordu aslında Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin: senin kafan çok çalışıyor ve bu hükümet şu an muhteşem işler başarıyor değilmi İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Zaten böyle giderse Siyasete atacam kendimi Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cem baba hemşerimdir ne diyosa eyvallah ahaha Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, yavrum senin en büyük rantın olan marushin dosyasını açayım istersen Gülümsüyorum Çok gülüyorum Delirdim

aslında sen bu işi iyi becerirsin senden iyide hortumcu olur Gülümsüyorum alışmışsın zaten

noldu suzuki bayiliğini elinden almış hayırdır japon yemez olm Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 lira olsun benzin.

Aradaki fark ile medeni ülkelerde vatandaşların hayatlarında etkin rol oynayan sosyal sigorta kurumlarının güvencesi yerine sadaka-zekat kurumlarına destek olunsun.

Bütün bir ömür çalışılarak hak kazanılan üç otuz emekli maaşları asgari ücretin de altına indirilsin.

Böylece muhtaç ve çaresiz durumda kalan emeklilere seçim öncesi kömür ve bakliyat yardımı yapılarak minnettar kalmaları sağlansın.

Stalin tarzı başarılı bir strateji. Bravo. Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal