bastan sona okudum ve okudukca duygulandım. benimde bir oglum var 1 yasında, babayım bende, ve baba sofuoglunun yerine koydum kendimi Allah sabır versin gercekten cok zor. Kenan sofuogluna basarılar diliyorum inş gururla ülkemizi temsil edecek ve bir cok birincilige daha imza atacak.
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 338 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 19.05.2008 - 22:52 Mesaj konusu:
Allah ailesine sabır versin. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
allah gani gani rahmet eylesin,allah bana da motor üstünde ölmeyi nasip etsin inşallah,kenan seninle gurur duyuyoruz sen bizim için kardeşten ötesin allah sana da sabır versin
öyle duygulandım ki çok zok zor bir durum gururumuz kenan sofuoğlu hala ayakta ve eminimki eskisinden daha da güçlü ve hırslı sözleri bunu açıkça belli ediyor. tüm türkiye olarak dualarımız onunla bizler onun kardeşleri abileriyiz başımız sağolsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız