Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3763 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 14.05.2008 - 22:54 Mesaj konusu:
racingdelisi demiş ki:
o tırda yolculuk yapmayı kim istemez.çok güzel topik olmuş yine,ilk topiktede söylediğim gibi kendi resmini neden çekmiyorsun çok merak ettim öteki topiği merakla bekliyoruz.resimler için sağol
5 dak. once telefon geldi. Yola cikiyorum birazdan. Bu sefer soz fotografimi cektirecem pesin pesin telefonun kapasitesi dolmadan.
torcemo demiş ki:
Topik içerik olarak çok hoşuma gitti. Bunları bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler. Yalnız bir dahaki sefere sürüş halinde dreksiyon başında da videolarını istiyoruz.
Daha önceden de buna benzer gezileri discovery de filan izlediğimden çok severim. Amerika da genelde tır sürücüsü sayısı yetersiz olduğundan teşvik amaçlı emekliler gibi zevk olarak yapmak isteyenlere çağrıları varmış. Elemanın biri karısıyla birlikte yapıyordu 55-60 yaşlarında yıllık gelirleride 75000 dolar gibi birşeymiş. Fena sayılmaz...
Evet. Dediklerin dogru torcemo. TIR soforune cok ihtiyac var. Kari koca cikanlar da bir hayli fazla. Eger TIR'in sahibiysen yillik 100,000 CAD civari kazanabiliyorsun. Muhendislerin kazandigindan fazla bir para bu. _________________ R1 Hedef
Tarih: 15.05.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
PaRiS-R1. Tum resimleri ekledim. Bolca hikaye var. Insallah sıkılanlar olmaz.
Su anda imla hatalarini duzeltiyorum. Cok yakinda topici Geziler ve Bulusmalar'a acacagim. VIP'te harcansin istemiyorum.
Topici actigim zaman buraya link koyacagim, haberin olsun. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3782 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 15.05.2008 - 17:24 Mesaj konusu:
Motosikletle alakasız bi sürü gezi topiği açıldı,sizin kadar duyarlı olupda vip'e açan başka üye yoktu,hatta vip'e taşınıca tepki gösteren üyeler oldu.Topiğe cidden emek harcadığınız zaten belli yorumlarınız ve resimlerinizle...
İçeriği motosiklet olmasa bile yaptığınız MD ile paylaştığınız bir gezidir ve yeri burasıdır.
Geziler,buluşmalar,etkinlikler'den devam ediyoruz.
Tarih: 15.05.2008 - 17:38 Mesaj konusu:
çok gusel topic tesekkurler _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
vooovv etkileyici güzel bir anlatım... okurken herşey gözümün önünde canlandı gitti herşeyin zevki ayrıdır tabi tırı kullanmakta şoförün yanında oturmakta ap ayrı duygular.... _________________ 22 ND 078
Tarih: 15.05.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
Benden herkese sonsuz tesekkurler. Herkesin begendigine cok memnunum
seker_portakali demiş ki:
Motosikletle alakasız bi sürü gezi topiği açıldı,sizin kadar duyarlı olupda vip'e açan başka üye yoktu,hatta vip'e taşınıca tepki gösteren üyeler oldu.Topiğe cidden emek harcadığınız zaten belli yorumlarınız ve resimlerinizle...
İçeriği motosiklet olmasa bile yaptığınız MD ile paylaştığınız bir gezidir ve yeri burasıdır.
Geziler,buluşmalar,etkinlikler'den devam ediyoruz.
seker_portakali. Topicimi Geziler,buluşmalar,etkinlikler'e tasidigin icin cok cok tesekkur ediyorum. Sayende topici kacirma ihtimali olanlar bu sayede kacirmayacaklar. Cok yakinda, belki de bugun, Toronto'yu cok ayrintili bir sekilde anlatan bir topic aciyorum. Onu da gonul rahatligiyla Geziler,buluşmalar,etkinlikler'e acabilirim demekki. Cok tesekkur ederim.
Size de ayri ayri tesekkur ediyorum sesginn, rapsodi, Promet ve _tatar_. _________________ R1 Hedef
Tarih: 15.05.2008 - 18:47 Mesaj konusu:
slowokan, ellerinde sağlık çok güzel bir sunum olmuş, keyifle okudum. Lise yıllarımdaki hayalimden birisiydi tır şöförü olmak ta ki Alanyadan Çanakkaleye kadar kesintisiz araç kullanana kadar
Devamını bekliyorum/z _________________
çok süper topik olmuş ellerine sağlık _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 15.05.2008 - 19:22 Mesaj konusu:
slowokan, Helal olsun hemşerime ...
Ellerine sağlık , süper bir sunum yapmışsın bizlere
Valla abim 4 Teker Bizi Bozar lafını her ortamda belli ediyor gerek TIR sürmede olsun gerekse MOTOSİKLET sürmede olsun nihayetinde her ikisi de 4 Teker değil biri 2 Teker biri 10+ Teker
Abi kazasız,belasız sürüşler dilerim _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 15.05.2008 - 19:28 Mesaj konusu:
On7_li demiş ki:
slowokan, ellerinde sağlık çok güzel bir sunum olmuş, keyifle okudum. Lise yıllarımdaki hayalimden birisiydi tır şöförü olmak ta ki Alanyadan Çanakkaleye kadar kesintisiz araç kullanana kadar
Devamını bekliyorum/z
Tesekkur ederim On7_li. Devami geldikce burada topic acmaya calisacagim vakit buldukca. Ilgi epey fazla oldu cunku.
Sagol HasanTahsin.
caglar23 demiş ki:
Valla abim 4 Teker Bizi Bozar lafını her ortamda belli ediyor gerek TIR sürmede olsun gerekse MOTOSİKLET sürmede olsun nihayetinde her ikisi de 4 Teker değil biri 2 Teker biri 10+ Teker
Guzel yorum caglar23. Iyi dileklerin icin de ayrica tesekkur ederim. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız