İyi stokla pastaları) Askerde kara şimşeğe talim edeceksin nasıl olsa:))
Onümüzdeki hafta oğlum bende olduğu için gelemeyeceğim Konvoy'a... MD'ye yakışır bir uğurlama olur eminim... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Arakdaşlar, otobüs saati 21h45 değil, 21h15'miş. Bu nedenle konvoy yarım saat önce saat tam 20h00'de hareket edecektir. Lütfen gecikmeyiniz. Direk gelmek isteyenler içinse, Metro Turizmin Alibeyköy (Arıcılar yani) tesislerinden 21h15'de hareket edecek otobüse göre kendinizi ayarlayın.
Tarih: 15.05.2008 - 16:35 Mesaj konusu:
SnooTy demiş ki:
Rıdvan sen bana güvenip kamerayı bo şverme Sen içine kasedi koyup ver bana
Bundan 2sene önce bazı arkadaşlar halen hatırlar.. Konbvoy yaptık.. Yolu kilitledik.. Geldik Merter Ulusoyda güvenliği ezdik geçtik içeri gitdik motorlarla.. Otobüs kalkmadan 30 dakika önce herkez sıra ile bağırta bağırta geldi öptü gitti.. Herkez kendi çağında 1gösteri yaptı kameraya..
Sonuç? Kameranın içinde Kaset yok
Tabi ben bunu askerde öğreniyorum :P Direk ŞOOOK!
kötü olmuş ama çok güldüm.Her ihtimale karşı ben de kamera getireyim o zaman
Tarih: 15.05.2008 - 18:42 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
ekzotik, sanırım bu işe en çok Tamero sevinecek. Böylece koca göbeğini biraz daha büyütür
Allahıma bin şükür bu günleri görecekmiydim ben , ohh be nihayet gidiyor çok üzüldüm şıkıdım şıkıdım gelsin pastalar gelsin tulumbalar baklavalar rıdvanım şekerim sen hiç üzülme seni hiç aratmıyacağım ve senin hakkınıda ben alıp seni anacağım kulaklarını çınlatacağım hiç üzülme ben varken ah şu volkanrr da asker çağırılsa bir rakip o kaldı
Tarih: 15.05.2008 - 20:12 Mesaj konusu:
tamero, Diye diye sonunda Volkan abiyede askere aldıttırıcan he abi
barossatr, Gel abim gel tabiiiii _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
bence HIZ-TUTKUNU, askerden gelene kadar bir PASTA-FONU oluşturalım
ve tüm yeni gelenler pasta haklarını bu fonda BİRİKTİRELİM
ve Rıdvan askerden dönünce bu fonu kullanırız
böylelikle rıdvan'da askerdeyken Pastalarda aklı almaz ve adam gibi kafası sakin bir şekilde askerliğini yapar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız