Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale MD ye Ne Oldu Yaw !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale MD ye Ne Oldu Yaw !!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Çanakkale MD ye Ne Oldu Yaw !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale MD uzun zamandır ortalarda gözükmüyor konu ile ilgili haberi veya bilgisi olan varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum !!! ? ? ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla haklısın ç.kale md uyuyo daha kıs uykusundayız Çok gülüyorum Delirdim Gülümsüyorum

uyancas dur bakem acele etme Gülümsüyorum

şaka bi yana çok sevdigimiz nofeaR ablamız Çok gülüyorum ın evlenmesi vs olayları ç.kale md yi bitirdi Dil çıkarıyorum pınar ablaaa bunu bize nsl yaparsın Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
qry_17
Üye
Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu uykuya bi son verelim etkinlikler çoğalsın... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
qry_17 Çevrimdışı qry_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Limon250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uyanalım bence de artık, organizatörlük yapacak arkadaşlar olayları ayarlasınlar. Ben hazırım. Gülümsüyorum
Başa dön
Limon250 Çevrimdışı Limon250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncedende bişey olduğu yoktu ama en azından bişeyler yapılmaya çalılışıyordu. Şimdi hepten olan bişey kalmadı, herkes bakıyor dalgasına Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha gayret biraz daha ıkınırsanız bişeler yapacanız çanakkale md Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

qry_17 yapıcas dur bakem acele etme Güray Gülümsüyorum

limon250 topic ilgili mercilere bildigildi Tolga abi Bravo

on7_li önceden gene vardı Murat abi yaa ama tekrar olacak olay yaratacak ç.kale md Bravo

HasanTahsin Hasan'cım güzel kardesim yazılarına biraz daha dikkat edersen sevinirim Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, sen daha önce hiç ıkındınmı ?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin ıkınırsak boğulursun ? saçma sapan espiriler yapmayın espiriyse eğer İyi fikir

arkadaslar çanakkale md olarak yaz gelmesine rağmen pınar ında sanırım o veya bu yusden ilgilenmemesi sonucunda çkale md ekibi olarak sadece isim olarak yasıyor konuma geldik bu mevzuyla ilgilenenlim lütfen organizatör olucaksa çıksın bişiler yapsın hayır yoksa bi organizatör seçilsin ve çanakkale ekibini bir araya getirelm bu konuda ben üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım herkesinde aynı hassasiyeti göstereceğini umuyorum İyi fikir kimsenin yükün altına girmeye ve bir arada olmaya niyeti olmazsa bu işleri yürütemeyiz
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
qry_17
Üye
Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
HasanTahsin ıkınırsak boğulursun ? saçma sapan espiriler yapmayın espiriyse eğer İyi fikir

arkadaslar çanakkale md olarak yaz gelmesine rağmen pınar ında sanırım o veya bu yusden ilgilenmemesi sonucunda çkale md ekibi olarak sadece isim olarak yasıyor konuma geldik bu mevzuyla ilgilenenlim lütfen organizatör olucaksa çıksın bişiler yapsın hayır yoksa bi organizatör seçilsin ve çanakkale ekibini bir araya getirelm bu konuda ben üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım herkesinde aynı hassasiyeti göstereceğini umuyorum İyi fikir kimsenin yükün altına girmeye ve bir arada olmaya niyeti olmazsa bu işleri yürütemeyiz

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
qry_17 Çevrimdışı qry_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz da böyle olmasının sebebi hepimizin merkezde ikamet etmiyor olması...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, evet kardes aslında bu konuyu bende çok düşündüm ve haklısın ama kardes ben bile merkeze 67 km uzaktaym ama özellkle yaz aylarında olucak toplantılar kacırılmamalı ve motorla yol yapmak zaten olayın zzevki herkese göre b i ortak nokta bulup gezi düzenlenmeli bu hafta md den arkadas gelicek eskisehirden burak kardesm gelmişken çanakkale md ile de tanısırıs abi dedi cvp veremedim 5 dakika ona ve bi şeklde bişiler anlatmaya çalıştım ama çanakkle md nin bu seklde olması üzücü gercekten buna bi çözüm bulalım 5 kişilik bilke olucaksa sağlam bi grup olsun eğer olucaksa ve yapalım artık bişiler su an herhangi bi şehirden çanakkaleye ziyarete gelinse ortada çanakkale md yok gibi bişi
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, yeni bir oluşuma girmemiz lazım artık. Anlattığın durum gerçekten kötü olmuş. Bende merkeze 70km uzaklıktayım ve İşimin vardiyalı olması nedeni ile üç haftada 1 müsait olabiliyorum bu da çok zaman elimi kolumu bağlıyor ama az olsada öz ve sağlam olmasından yanayım. Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar. Çanakkale MD için bir organizatör arkadaş göreve getirilecek. Bunula ilgili olarak karar aşamasındayız. Bravo
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, kim olursa olsun hayırlı olsun bizim olsun Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal