Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 600RR pert..(izmir)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 600RR pert..(izmir)

2008 600RR pert..(izmir)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 18.04.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun gibi cahil insanların yüzünden ailemi ikna edemiorm sanki motoru alınca direk olecem Öfkeliyim Öfkeliyim gelde sinirlen me 17 yasında ki cocugun ne işi var 600 lükle
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RoMaNTiq
Üye
Üye

Nereden: izmir KsK ::::::::....0Rh+....::::::: KsK CARsI ALaYıNa KaRsI

MesajTarih: 18.04.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapan arkdasım dedigniz gibi aksam lisesinde okuyuo hersey hava meselesi ama allahtan kendine bişy olmadı sadce kaburgası kırıldı we cigerine batmıs ama ileşcek ama motoru alana kadar babasına da baya cektirdi.... motoru aldıktan 2. gün sonra kaza yaptı
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.04.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa35, turist, harika cevaplar vermişsiniz yazmama gerek kalmamış!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü bir reklam daha Sinirlendim
havasını atar artık sıfır motoru pert etmiş adamım ben diye, Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrt7
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir musibet bin nasihattan iyi! umarım aklı başına gelmiştir! Allah ailesine akıl fikir versin! Beğenmedim
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bence motorla kızlara hava atmaya çalışmak saçmalıktır,hava atacaksan iyi virajla,tektekerle stoppie ile başka motorculara hava at o zaman zevk alırsın.kafenin önünde akşama kadar boynu bükük bekleyen bir ss ancak sahibini küçültür ama bunu o arkadaşlar anlamazlar.neyse geçmiş olsun okuldaki kızların duaları karşı gelmiş Öfkeliyim
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aklıma bi türk filmi geldi şimdi.
Oktay adında bi çocuk, Yeşil corvette tarzı arabasıyla Su satıcısı Rıza nın oğlunu çiğneyerek kaçar ve Babasının yanına gelerek durumu anlatır. Babası, Oğlum sende bişey varmı? Arabada bişey varmı? Si...et çocuğu verriz parasını olur biter der, sonra iş başka boyutlara sarar Üzgünüm

17 Yaşında bi velede verirsen 600 cc. makineyi ya tam prof olur, ya da gider bi yerlerde patlar kalır. Hepsi bu Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Altındaki makineyi Oyuncak sandı herhalde Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun genç kardeşimize...diyecek birşey yok..eğer ıllakı alacaksa barı bılgılı kışılerden bır sure suruş teknıklerı eğitimi alsaymış....gerçi o yaşta o bılınç zor ama...dıyecek bırşeyde bulamıyorum.... Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Bu olay yaş meselesi Değil Baş meselesi..!!! Bu Çocuk 25 yaşında da olsaydı okadar az bir tecrübeyle ve o kafa yapısıyla gene o kazayı yapardı. !! Akıl yaşta Değil Baştadır ! İstemiyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh yaa banadaha bi ybr125 bile almıyolar çocua 600rr veriyolar altına Üzgünüm

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum valla bende kıskanmadım desem yalan olur....
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:

sanslıydı sağı solu ağrıyor hepsi buazrail sadece bi selam verip gecti anlayana !!! !!!! İyi fikir

BERHANım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum dicek başka bişi yok be

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TURHAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ BEN 16 YAŞINDAYIM 150 CBF DÜŞÜNÜYÜRUM ONDA BİLE TEREDDÜTTE KALIYORUM ADAM 17 YAŞINDA 600 CC YE ANCAK HAVA ATMAK AMACIYLA BİNER AMA BİR KEZ KAZA YAPARSADA HEVES KALMAZ TAHMİNİM NEYSE YİNEDE SÜRÜCÜYE BİŞEY OLMAMASI İYİ
Başa dön
TURHAN Çevrimdışı TURHAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal