Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 5.TIR seferim. Resimli anlatim...(Motosikletle alakasiz!!!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

5.TIR seferim. Resimli anlatim...(Motosikletle alakasiz!!!)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
o tırda yolculuk yapmayı kim istemez.çok güzel topik olmuş yine,ilk topiktede söylediğim gibi kendi resmini neden çekmiyorsun çok merak ettim ? öteki topiği merakla bekliyoruz.resimler için sağol Alkışlıyorum

5 dak. once telefon geldi. Yola cikiyorum birazdan. Bu sefer soz fotografimi cektirecem pesin pesin telefonun kapasitesi dolmadan. Gülümsüyorum

torcemo demiş ki:
Topik içerik olarak çok hoşuma gitti. Bunları bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler. Yalnız bir dahaki sefere sürüş halinde dreksiyon başında da videolarını istiyoruz.

Daha önceden de buna benzer gezileri discovery de filan izlediğimden çok severim. Amerika da genelde tır sürücüsü sayısı yetersiz olduğundan teşvik amaçlı emekliler gibi zevk olarak yapmak isteyenlere çağrıları varmış. Elemanın biri karısıyla birlikte yapıyordu 55-60 yaşlarında yıllık gelirleride 75000 dolar gibi birşeymiş. Fena sayılmaz...

Evet. Dediklerin dogru torcemo. TIR soforune cok ihtiyac var. Kari koca cikanlar da bir hayli fazla. Eger TIR'in sahibiysen yillik 100,000 CAD civari kazanabiliyorsun. Muhendislerin kazandigindan fazla bir para bu.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Trinidad&Tobago

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Auto show resimleri,200 adet ler filan...Dört göz vaziyetinde yollarını gözlüyorum Çok gülüyorum
(Çalıntı)
Başa dön
PaRiS-R1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-R1. Tum resimleri ekledim. Bolca hikaye var. Insallah sıkılanlar olmaz.
Su anda imla hatalarini duzeltiyorum. Cok yakinda topici Geziler ve Bulusmalar'a acacagim. VIP'te harcansin istemiyorum.

Topici actigim zaman buraya link koyacagim, haberin olsun.

Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosikletle alakasız bi sürü gezi topiği açıldı,sizin kadar duyarlı olupda vip'e açan başka üye yoktu,hatta vip'e taşınıca tepki gösteren üyeler oldu.Topiğe cidden emek harcadığınız zaten belli yorumlarınız ve resimlerinizle... Bravo

İçeriği motosiklet olmasa bile yaptığınız MD ile paylaştığınız bir gezidir ve yeri burasıdır. Bravo

Geziler,buluşmalar,etkinlikler'den devam ediyoruz.
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gusel topic tesekkurler Bravo
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topiği isteksiz acmıstım ama süpermiş
harika bi paylasım tesk ederim
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Promet
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vooovv etkileyici güzel bir anlatım... okurken herşey gözümün önünde canlandı gitti Gülümsüyorum herşeyin zevki ayrıdır tabi tırı kullanmakta şoförün yanında oturmakta ap ayrı duygular....

2005 Honda CGL 125

Başa dön
Promet Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir paylaşım ve ciddi emek harcanmış Bravo

TVS APACHE @ 650 KM
Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benden herkese sonsuz tesekkurler. Herkesin begendigine cok memnunum

seker_portakali demiş ki:
Motosikletle alakasız bi sürü gezi topiği açıldı,sizin kadar duyarlı olupda vip'e açan başka üye yoktu,hatta vip'e taşınıca tepki gösteren üyeler oldu.Topiğe cidden emek harcadığınız zaten belli yorumlarınız ve resimlerinizle... Bravo

İçeriği motosiklet olmasa bile yaptığınız MD ile paylaştığınız bir gezidir ve yeri burasıdır. Bravo

Geziler,buluşmalar,etkinlikler'den devam ediyoruz.

seker_portakali. Topicimi Geziler,buluşmalar,etkinlikler'e tasidigin icin cok cok tesekkur ediyorum. Sayende topici kacirma ihtimali olanlar bu sayede kacirmayacaklar. Cok yakinda, belki de bugun, Toronto'yu cok ayrintili bir sekilde anlatan bir topic aciyorum. Onu da gonul rahatligiyla Geziler,buluşmalar,etkinlikler'e acabilirim demekki. Cok tesekkur ederim. Bravo

Size de ayri ayri tesekkur ediyorum sesginn, rapsodi, Promet ve _tatar_. OK

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, ellerinde sağlık çok güzel bir sunum olmuş, keyifle okudum. Lise yıllarımdaki hayalimden birisiydi tır şöförü olmak ta ki Alanyadan Çanakkaleye kadar kesintisiz araç kullanana kadar Çok gülüyorum
Devamını bekliyorum/z Bravo
Yamaha YBR125 > Kawasaki Er-5 > Yamaha FZ6 > ?
Başa dön
On7_li Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok süper topik olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Helal olsun hemşerime ...

Ellerine sağlık , süper bir sunum yapmışsın bizlere Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Valla abim 4 Teker Bizi Bozar lafını her ortamda belli ediyor gerek TIR sürmede olsun gerekse MOTOSİKLET sürmede olsun nihayetinde her ikisi de 4 Teker değil biri 2 Teker biri 10+ Teker Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Abi kazasız,belasız sürüşler dilerim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li demiş ki:
slowokan, ellerinde sağlık çok güzel bir sunum olmuş, keyifle okudum. Lise yıllarımdaki hayalimden birisiydi tır şöförü olmak ta ki Alanyadan Çanakkaleye kadar kesintisiz araç kullanana kadar Çok gülüyorum
Devamını bekliyorum/z Bravo

Tesekkur ederim On7_li. Devami geldikce burada topic acmaya calisacagim vakit buldukca. Ilgi epey fazla oldu cunku.

Sagol HasanTahsin. Bravo

caglar23 demiş ki:
Valla abim 4 Teker Bizi Bozar lafını her ortamda belli ediyor gerek TIR sürmede olsun gerekse MOTOSİKLET sürmede olsun nihayetinde her ikisi de 4 Teker değil biri 2 Teker biri 10+ Teker Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Guzel yorum caglar23. Çok gülüyorum Iyi dileklerin icin de ayrica tesekkur ederim.

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim ailede de tırcılar olduğu için içindeki konforu bilirim, 2006 da sıfır volvo çekicinin içine binmiştim, konforun sınırı yok Gülümsüyorum

Şöyle sofor km volvo fh16 olsa ne güzel gider yollar Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
canabien Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye