bunun gibi cahil insanların yüzünden ailemi ikna edemiorm sanki motoru alınca direk olecem gelde sinirlen me 17 yasında ki cocugun ne işi var 600 lükle
kaza yapan arkdasım dedigniz gibi aksam lisesinde okuyuo hersey hava meselesi ama allahtan kendine bişy olmadı sadce kaburgası kırıldı we cigerine batmıs ama ileşcek ama motoru alana kadar babasına da baya cektirdi.... motoru aldıktan 2. gün sonra kaza yaptı _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.04.2008 - 23:18 Mesaj konusu:
Mustafa35, turist, harika cevaplar vermişsiniz yazmama gerek kalmamış!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
kötü bir reklam daha
havasını atar artık sıfır motoru pert etmiş adamım ben diye, _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
arkadaşlar bence motorla kızlara hava atmaya çalışmak saçmalıktır,hava atacaksan iyi virajla,tektekerle stoppie ile başka motorculara hava at o zaman zevk alırsın.kafenin önünde akşama kadar boynu bükük bekleyen bir ss ancak sahibini küçültür ama bunu o arkadaşlar anlamazlar.neyse geçmiş olsun okuldaki kızların duaları karşı gelmiş _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Aklıma bi türk filmi geldi şimdi.
Oktay adında bi çocuk, Yeşil corvette tarzı arabasıyla Su satıcısı Rıza nın oğlunu çiğneyerek kaçar ve Babasının yanına gelerek durumu anlatır. Babası, Oğlum sende bişey varmı? Arabada bişey varmı? Si...et çocuğu verriz parasını olur biter der, sonra iş başka boyutlara sarar
17 Yaşında bi velede verirsen 600 cc. makineyi ya tam prof olur, ya da gider bi yerlerde patlar kalır. Hepsi bu
Altındaki makineyi Oyuncak sandı herhalde
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 15.05.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
geçmiş olsun genç kardeşimize...diyecek birşey yok..eğer ıllakı alacaksa barı bılgılı kışılerden bır sure suruş teknıklerı eğitimi alsaymış....gerçi o yaşta o bılınç zor ama...dıyecek bırşeyde bulamıyorum.... _________________
Tarih: 15.05.2008 - 17:30 Mesaj konusu:
Bence Bu olay yaş meselesi Değil Baş meselesi..!!! Bu Çocuk 25 yaşında da olsaydı okadar az bir tecrübeyle ve o kafa yapısıyla gene o kazayı yapardı. !! Akıl yaşta Değil Baştadır ! _________________ YeBeRe Reysing Tim !
ABİ BEN 16 YAŞINDAYIM 150 CBF DÜŞÜNÜYÜRUM ONDA BİLE TEREDDÜTTE KALIYORUM ADAM 17 YAŞINDA 600 CC YE ANCAK HAVA ATMAK AMACIYLA BİNER AMA BİR KEZ KAZA YAPARSADA HEVES KALMAZ TAHMİNİM NEYSE YİNEDE SÜRÜCÜYE BİŞEY OLMAMASI İYİ
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız