Tarih: 15.05.2008 - 17:35 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
NighteXpresS, LAf çarptırarak konuşuyorsun ama Dünyada ham petrolün varil fiyatı 200$ 'a yaklaşmışken ne bekliyorsunuzki.... bunlar normaldir ... eğer milletin yazar kasa fırlattığı zamandaki hükümet olsaydı şuan litre fiyatı 5-6 ylt den aldığına dua ederdin
bütün dünyada ekonomik bir dalgalanma var ülkemize yansıması normaldir .....
yarımakıllıemin: anlamadıklarını copy-paste edip bize biliyomuş ayağı yapıcağaına, dünyanın en pahalı benzinine,en çok vergisine motor tutkusu adına ödemek zorunda bırakılmamıza rağmen,bizim vergilerimizle ilk defa adam gibi bir pistimizin yapıldıktan sonra yabancı birisine satılıpta o pisti neden kullanamadığımıza,Sinan Sofuoğlu gibi 10000'de 1 dünyaya gelecek şampiyonun adam gibi bir pistimizin olmayışının dışında senin gibi rant peşinde koşanların ihmali sonucun da ölmesinden bahset istersen
senin öküz olduğun buradan bellii körfez pisti ile ilgili bi problemin varsa bunu İMK'a ile çözüceksin ... istanbul park için babacığına söyle sana 70.000 euro versin git akşama kadar gazlıyacanmı ne b.k yiiceksen ye ... işin diğer bi yönü ise yabancılara kiraya verilen piste F1 ve diğer motor sporları organizasyonlarını yapıp Türkiyenin reklamını yapıyorlarmı buda işin başka bir boyutu
sonuçta iki teker dergisi gsx 600 f in testini istanbul parkta yapmıştı ... parayı bastıran giriyor
ama illa beleş giricem diyorsan erayım onunda kolayı var biraz dişini sıkıcaksın ama işin sonunda piste giriceksin muhahaha _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
deliemin: yavrum artık kendim ithal ediyorum o yüzden baba parası yiyen züppe lafına da neremle güleceğimi bilmiyorum
ayrıca senin R1'in bana çayırçimende motorundan gelen şakur şukur sesin ne olduğunu sorarken yanımızda 10 kişi vardı,hatırlatırım..
Bu arada F1'e girmek için senin başvuracağın yöntemlere ben başvuramam günah.
En son ryangt tarafından 15.05.2008 - 17:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7625 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.05.2008 - 17:47 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
deliemin:
ayrıca senin R1'in bana çayırçimende motorundan gelen şakur şukur sesin ne olduğunu sorarken yanımızda 10 kişi vardı,hatırlatırım..
eyvah eyvah eyvah.........
len emin,koca r1i tarumarmı ettin lennnnnnnnnn............. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
ryangt, yavrum senin ustalığın bukadar zaten 7500 km deki motora egzantrikten ses geliyor dediğin zaman senin notun orada verildi
Bu arada SEnin F1 Patronu Ecclestone'la aranızdaki ilişkiyi cümle alem biliyor olm beni ne karıştırıyorsun .... Birazdaha sık dişini Suzuki bayiliğini tekrar alıcağına inanıyorum ben _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
ryangt, fren yapmam gereken yerde fren yapmayıp; firajın ortaasında olmayacak işler yapıyım kaza yapıyım sonra da çıkıp yolu suçlayım... görgü tanığı çok açık şekilde açıkladı hepiniz de çıkıp alkışladınız.. Rahmetlinin kaderi buymuş.. HİÇ KİMSE KADERİNİ SEÇEMEZ SADECE SEVEBİLİR.. KADERİNİ SEVERSEN MUTLU - SEVMEZSEN MUTSUZ OLURSUN..
Neler oluyor Sonuçta yüzyüze bakıyorsunuz _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız