Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - farkedin bizi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

farkedin bizi

farkedin bizi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:38    Mesaj konusu: farkedin bizi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://video.google.com/videoplay?docid=3934780820456923009&q=og%C3%BCn+b%C3%BClent&ei=fUIsSLTbE5GQjAKM8uDRCQ

daha önce verildiyse özürdilerm ben yeni görüyom çünkü....

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halay da çeksek zor İstemiyorum

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olum daha önce verildi diye niye özür diliyosun anlamadım. her gün siteye kaç kişi üye oluyor.. eskiler görmüş olabilir yenilerde görsün ne var bunda!! hadi teknik bir bilgi olsa arayıp bulabilirsin şimdi videoyu nasıl bulacan ki?? ben ahmet diye açarım sen mehmet diye açarsın... valla benim topicime daha önce verildi diyenlere kıl oluyorum. verildiyse yazma kardeşim bırak altlara düşsün topic ne elliyon!!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım bu güzel şarkı sadece bizleri duygulandırır,yine kimsenin umrunda degiliz
Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Öfkeliyim

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, teşekkürler daha yeni dinliyorum güzel bişi yapmış

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

olum daha önce verildi diye niye özür diliyosun anlamadım. her gün siteye kaç kişi üye oluyor.. eskiler görmüş olabilir yenilerde görsün ne var bunda!! hadi teknik bir bilgi olsa arayıp bulabilirsin şimdi videoyu nasıl bulacan ki?? ben ahmet diye açarım sen mehmet diye açarsın... valla benim topicime daha önce verildi diyenlere kıl oluyorum. verildiyse yazma kardeşim bırak altlara düşsün topic ne elliyon!!

dogru solemıssın ben ılk defa ızlıyorum mesela
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, bn yine diliyimde nolar nolmaz Çok gülüyorum

SABERS, asla yine kimsnn umrunda olmayız zaten.

thefastbiker, bişey deil Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz kardeşiz motorcuyuz gönüllerde hep yolcuyuz Bravo
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy fırat pek bi romantik bi şarkımış bu çok etkilendim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, ha ha ha olum sn ne anlersn şarkıdan Dil çıkarıyorum
dugusuz şey seni Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, e olum duygulu olup napacam sora hep ezerler Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şarkı çok kötü yalnız yaa..kötü hssettim kendimi bu ne ezikliktir...bu ne aşk şarkısı gibi Beğenmedim
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
desperadost
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya motosikletciye böyle duygusal şarkı olurmu böyle olur motosikletci şarkısı rüzgarın çocukları motorock
Başa dön
desperadost Çevrimdışı desperadost Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

desperadost, herkesin müzik dinleyiş tarzı farklı Göz kırpıyorum

İzmir MD

Başa dön
desperadost
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu demiş ki:
desperadost, herkesin müzik dinleyiş tarzı farklı Göz kırpıyorum
şaka şaka çok teşekkür ederim o söyleyenlerin ikiside benim:) sizleri çok seviyorum motosikletci kardeşlerim siniz bende sizin.
inşallah güzel şeyler yapacağız el ele sağlığınıza ve yollarınıza çok dikkat edin ben şu anda ayağım kırık alçılı evdeyim rabbim hiçbir kardeşimize vermesin sevgilerimi yolluyorum....
Başa dön
desperadost Çevrimdışı desperadost Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal