olum daha önce verildi diye niye özür diliyosun anlamadım. her gün siteye kaç kişi üye oluyor.. eskiler görmüş olabilir yenilerde görsün ne var bunda!! hadi teknik bir bilgi olsa arayıp bulabilirsin şimdi videoyu nasıl bulacan ki?? ben ahmet diye açarım sen mehmet diye açarsın... valla benim topicime daha önce verildi diyenlere kıl oluyorum. verildiyse yazma kardeşim bırak altlara düşsün topic ne elliyon!!
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 1498 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 15.05.2008 - 18:24 Mesaj konusu:
sanırım bu güzel şarkı sadece bizleri duygulandırır,yine kimsenin umrunda degiliz
olum daha önce verildi diye niye özür diliyosun anlamadım. her gün siteye kaç kişi üye oluyor.. eskiler görmüş olabilir yenilerde görsün ne var bunda!! hadi teknik bir bilgi olsa arayıp bulabilirsin şimdi videoyu nasıl bulacan ki?? ben ahmet diye açarım sen mehmet diye açarsın... valla benim topicime daha önce verildi diyenlere kıl oluyorum. verildiyse yazma kardeşim bırak altlara düşsün topic ne elliyon!!
şarkı çok kötü yalnız yaa..kötü hssettim kendimi bu ne ezikliktir...bu ne aşk şarkısı gibi _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Tarih: 15.05.2008 - 20:12 Mesaj konusu:
depresif_motorcu demiş ki:
desperadost, herkesin müzik dinleyiş tarzı farklı
şaka şaka çok teşekkür ederim o söyleyenlerin ikiside benim:) sizleri çok seviyorum motosikletci kardeşlerim siniz bende sizin.
inşallah güzel şeyler yapacağız el ele sağlığınıza ve yollarınıza çok dikkat edin ben şu anda ayağım kırık alçılı evdeyim rabbim hiçbir kardeşimize vermesin sevgilerimi yolluyorum....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız