Cidden kantarın topuzu kaçmış _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6860 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.05.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
senin gibi klavyede delikanlılık yapıpta delikli metali görünce abi ayağı çekenlerden değiliz Allah'a şükür.. Açtırtma istersen bu konuyu
allah aşkına açarmısın konuyu...(meraktan)
emin ne iş......
bu arada kantarda topuz mopuz kalmadı........
konu dağılsın diye şaka takılıyorum.kimse konu falan açmasın...
yeter arkadaşlar,daha fazla kırıcı olmayın...
STOP !!! _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
En son ekamba tarafından 15.05.2008 - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mdonurr arkadaş burası türkiye bundan böyle işine gelirse gelmezse bu ülkeyi teredeceksin ama biz onuda yapamıyoruz çünkü sınıra gidecek kadar paramız yok cebimizde fazla konuşmak istemiyorum çok doluyum sen anlamışındır nedemek istedimi yani _________________ motordelisidevrim@hotmail.com
0 rh +
0536 456 4443
benim anlamadığım bu topik neden hala kilitlenmiyor????? konu amacından çıkmış ikili tartışmalara kavgalara dönmüş.... neden hala canlı bu topik... ota boka kilit vuranlar nerdeeeeeeeeeeeeeee???????
hoş bir gidişatı olmamış konu için yazılanlar....
yakışmamış MD ye .....
benzin zamlarına itirazım yok bu arada hatta 15 ytl olmasını istiyorum canı gönülden parası olmayan sürünsün ölsün gebersin ..... _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 326 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 15.05.2008 - 19:09 Mesaj konusu:
ryangt, deliemin, ALLAH 'IM ya harbiden delisiniz siz ya okadar okudum yazdıklarınızı herhalde bunlar birbirini vurur dedim ama dostluk ayrı bişi istedigin kadar tartış dost dosttur yaşasın motor kardeşligi _________________ http://img293.imageshack.us/my.php?image=miscellaneous113ch3.gif
BU ADAMLAR BAŞTA OLDUKÇA DAHA BİZE NELER YÜKLEYECEKLER BAKALIM.HÜKÜMETİN TÜRBANI BIRAKIP VERGİ SİSTEMİNİ BAŞTAN Bİ GÖZ GEÇİRSE VERGİ KAÇIRANLARIN PEŞİNE DÜŞSE BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZ.YUNANİSTAN DA PETROL YOK AMA ADAMLAR BİZDEN NE KADAR UCUZ BENZİN ALIYORLAR.SÖYLENECEK ÇOK AMA BUNA KELİMELER VE SAYFALAR YETMEZ MİLLET OLARAK UYUYORUZ......UYUMAYA DEVAM...UNUTMAYALIM Kİ BU ÜLKEYE BİR DAHA ATATÜRK GİBİ BİR ADAM GELMEYECEK BAKALIM O ZAMAN KİM KURTARACAK
dünya piyasalarında varil fiyatı 25$ iken bizde benzinin litresi 1$ dı.. şuanda varil fiyatı 125$ bizde benzin 2.5 $ sizce bu normal mi? a parti - b parti beni ilgilenmez... burada birşeyler yanlış.. bu petrol fiyatları patlar.. bu zamlar daha hiç bişey... hem de dolar da bu kadar düşükken... 1 litreyi 5-6 liraya alacağız çok yakında.. benden söylemesi...
Tarih: 15.05.2008 - 20:18 Mesaj konusu:
benzin fiyatı konsunda AKP nin çok falza suçu olduğunu sanmıyorm.eskiden de bu böleydi ancak diğer yaptıkları beni çok huzursuz ediyor,bunu göremeyenler ise beni kahrediyor... 13 milyon yeşil kart ,kömür ve makarna ile bu ülke yönetiliyorsa çok yazık
13 milyon yeşil kart ,kömür ve makarna ile bu ülke yönetiliyorsa çok yazık
çeyrek altın ve beledıyenın yasakladıgı düşuk kalıtelı kömürler unutulmadı ama merak etme unutulur herşey gibi _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız