kaya senden öğrendim kanka topıc olaylarını
ahmethan kılo meselesını acmayalım yoksa takımdan atılırım _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
Ahmethan sen kompleyi takınca hafiflersin bayağı bi' _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 16.05.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
Benim motora eksoz yerine İSKİ nin künklerinden bağlasam drag şartları eşit olur _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
08 Mart 2007 - 01:14:34
“Unutma, büyük savaşlar büyük kahramanlar ister” Aslan Mashadov
orjinal 7.1 kg , aldığım komple titanium remus 3.6kg.
hayırlı olsun kardesım komple titi duymasın çatlaRR
titi demiş ki:
Benim motora eksoz yerine İSKİ nin künklerinden bağlasam drag şartları eşit olur
emre senın akrabadakı kompleyi aşırsana deneyelım
kaya bızımkıler soruyorlar cam falan ne iş diye _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
Tarih: 20.05.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun hayırlı hafifletin bakalım
Armyy kalede Runye yok kanka neyi aşırıyorsun Adamın parmağını keserler _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
ceza sıstemı çok acımasız be degmez kanka slıp-on a devam
runje gıttı rüştü geldi farklı mı sanki
emre sen komple takmadan motoru satarsın bana oyle gelıyor 1RR kokusu alıyorum _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
Tarih: 20.05.2008 - 16:35 Mesaj konusu:
armyy,Bakalım verdik ilanı hayırlısı
Ara boruyu sanayide uzatsak komple olmazmı şimdi dünya para vermeyelim _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
kanka satış ha cıddı mısın sen satıyormusun makınayı
hayırlısı olsun kardesım
ee ne renk sectın 1rr ı saklama bızden takımdan atılmazsın korkma bız gonlumuzu koyduk _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
Arctura, remus demıssınde dewılı ne yaptın sokup komple remusamı dondün.. _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
Tarih: 20.05.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
Gerçekten Süper olmuş. _________________ Çözümde Yer AlmayanLar ProßLemin ßir Parçası Olurlar...Sonumuz Morg,Aç Bi Tuborg,Nefes Alma Efes aL.
Çan Çin Ço (9600 km)
Honda CBR 125 R (4450 km)
Honda CBR 600 RR (Çok Yakında)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız