sesginn, e ıkında boğulam be
espri yapdığımı sanmamaştım ama sen espri anladıysan o senin sorunun benim değil... _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 15.05.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
HalilRR,eyvallah abi ilgileniliyorsa bu konuyla bu bizim için sevindirici haber umarım çanakkale md yi bir arada tutucak ve çanakkale ekibine gercekten hizmet edicek biri olur
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
HasanTahsin, benm bi sorunum yok ama sen böle devam edersen senin büyük sorunların olucak basta ben
ne yapmaya çalışıyon bi anlasam ama patavatsız olduğun kesin bu sitede en nefret ettiğim seyde patavatsız aptal delik dondan çıkışlar ve topicin içine edişler işine bak kardesim burası geyik topici değil burda bi mevzu konusuluyo vakit kaybettirme insanlara kendinle _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
sesginn, sana bişe demiyorum kardeşim patavatsız adam görmemişin diyorum sana sadece bu topiçte sustum size ii topiçler.. _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Tarih: 15.05.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
HasanTahsin, yanlış bişi varsa açıkla ne maksatla ne diye böle bi cümlşe kuruyosun susarsan bu patavatsızlık olarak kalır gercekten bi açıklaman varda yaz dinleris eğer mantıklıysa anlarıs??
Alıntı:
espri yapdığımı sanmamaştım ama sen espri anladıysan o senin sorunun benim değil...
bunu sen yazdığına göre bu laf espiri değil espiri değilse patavatsızlık allah askına baska ne açıklaması var bunun merak ettm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
sesginn, bırak patavatsızlık olarak kalsın önemli değil _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1888 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 15.05.2008 - 19:40 Mesaj konusu:
ahhh nerdeyse bütün illerin md si var.düzcede niye yok _________________ [img][URL=http://g.imageshack.us/thpix.php][img:37fba2c489]http://img411.imageshack.us/images/thpix.gi
Tarih: 15.05.2008 - 19:53 Mesaj konusu:
Alıntı:
topic in içine etmişsiniz bırakın bu msn muhabeti gibi cvp lasmayı ya HalilRR işi bitirmiş işte konu uzamasın ve kitlensin lütfen ...
kalpler kırılmasın
serkan_yenidunya, kardesm ben konusulması gerekeni konusurum verilmesi gereken cevabıda hiç bi topicte esirgemedim bunda da esirgemem göz var nizam var msn muhabbeti değil bu topic mevzu farklı sen bi daha oku kardesim oke böle bi topici yok yere mesgul etmiyceğimi bilirsin okursanda anlarsın zaten _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6547 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 15.05.2008 - 19:55 Mesaj konusu:
sesginn demiş ki:
Alıntı:
topic in içine etmişsiniz bırakın bu msn muhabeti gibi cvp lasmayı ya HalilRR işi bitirmiş işte konu uzamasın ve kitlensin lütfen ...
kalpler kırılmasın
serkan_yenidunya, kardesm ben konusulması gerekeni konusurum verilmesi gereken cevabıda hiç bi topicte esirgemedim bunda da esirgemem göz var nizam var msn muhabbeti değil bu topic mevzu farklı sen bi daha oku kardesim oke böle bi topici yok yere mesgul etmiyceğimi bilirsin okursanda anlarsın zaten
sezgin im sana lafım yok kardesim lafımı anlayan anladı. _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Tarih: 15.05.2008 - 19:56 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, oke kardesm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3782 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 15.05.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
Arkadaşlar. Çanakkale MD için bir organizatör arkadaş göreve getirilecek. Bunula ilgili olarak karar aşamasındayız.
Sanırım gerekli cevap gelmiş,konu da gereksiz yere uzuyor ve amacı dışına çıkılmaya başlamış.Organizatör alımı olunca gerekli topic açılır zaten tekrardan.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız