Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1260 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 15.05.2008 - 19:41 Mesaj konusu: Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)
Sevgili Arkadaslar,
Dün akşam Kenan Sofuoğlu beni aradı. İnternette yazılanları okuyamadğını ama arkadaşlarının aktardığını, bir çok yarışcı ve motosikletseverin kendisini aradığını, çok üzgün olduğunu ve söylediklerini yazıp sizlere göndermemi istededi.
' Sinan ne ailevi sorunu ne de başka nedenlerle kaza yaptı. Sinan hızlı bir pilottu. Ben de hızlı bir pilotum ve o pistte ben de yarıştım. Orda yarışan herkes koşulları bilerek yarışıyor. Dünyada bu tür olaylar olmuyor mu. 2004'de benim yarıştığım bir şampiyonada 2 yarışçı yarışta öldü. Dünyada da bu tür pistler çok. Bilmiyorlarsa bana gelsinler, onları götüreyim. Biz ailece yazılanlara, bize gelen telefonlara çok üzülüyoruz. Bugün ben de piste gittim ve kazayı inceledim. Tek neden Sinan hızlı bir pilottu. Sinan pistte olmasaydı aynı zamanda dışarıda başka bir şekilde olacaktı belki. Allahın takdiri, vadesi buraya kadarmış. Yarışçı olmak kolay değil. Ben tek başıma mücaleler vererek buralara geldim. Bu olayda kimsenin günahı yoktur, ailevi sorunları da herkesin olduğu gibidir. Biz ailece bunların konuşulmasını istemiyoruz. Lütfen bunları yazıp iletirmisin dedi.
Daha çok şeyler söyledi ama özü buydu. Ben de kendisinden ve ailesinden defalarca özür diledim. Acılarını yaşayan insanlar bir de bu konulara üzüldüler. Ben acının tazeliğiyle kendimce Sinan'a yakıştıramadığım ölüme bahaneler aradım. Oysa onun özel hayatı kimseyi ilgilendirmezdi.
Çok üzgünüm. Onların acısını dün bir kez daha hissettim. Bunu yaşayanlar bilir.
Yakınlarına Allahtan sabır, merhuma Allahtan rahmet diliyorum.
MÜGE POLATKAN
TMF MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANI _________________ www.diyarmotor.com
Tarih: 15.05.2008 - 19:49 Mesaj konusu:
ben şunu çok merak ediyorum aramızdan bir arkadaaşımız vefat etse (allah yazdıysa bozsun) onun için de bu kadar topic açıp konuşurmuyduk........!!!!!!! _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
Tarih: 15.05.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
Hayret diyorum türk insanı kadar kaderci bir millet olamaz... Yani sinanın düştüğü yerde kum havuzu olmayışı, kafasını çarptığı, orada neden bulunduğu açıklanamayan ve kazadan sonra geceyarısı apar topar toplanan kayaların olması tamamen kader işte. Eceli gelmiş allah onu pist dışına atıp kayaya çarptırmış... Yuh diyorum başka da bişey dememe gerek yok aklı beyni olan, IQ su 80 in üzerinde olan her insanın durumu değerlendirebileceği kanısındayım. Federasyonun işi kurtarma çabaları, çabaladıkça dibe batan bataklık olmuş burası, kadermiş pöh... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Hayret diyorum türk insanı kadar kaderci bir millet olamaz... Yani sinanın düştüğü yerde kum havuzu olmayışı, kafasını çarptığı, orada neden bulunduğu açıklanamayan ve kazadan sonra geceyarısı apar topar toplanan kayaların olması tamamen kader işte. Eceli gelmiş allah onu pist dışına atıp kayaya çarptırmış... Yuh diyorum başka da bişey dememe gerek yok aklı beyni olan, IQ su 80 in üzerinde olan her insanın durumu değerlendirebileceği kanısındayım. Federasyonun işi kurtarma çabaları, çabaladıkça dibe batan bataklık olmuş burası, kadermiş pöh...
onlyrider, dostum sana sonuna kadar katılıyorum
Bir pist içinde kum havuzu olmayıp onun yerine KAYA ve sazlıkdan oluşan bir yol bence böyle bi olaya kader demek saçma olmazmı eyer o pistte kum havuzu vs.vs.vs. olup kaya olmasaydı sizce sinan sofuoglu ölürmüydü bence ölmezdi e ben böle kaderin...............
TMFden adamlar gelsin kayayı yok etsin sonrada desinler pistde bi sorun yok böyle işmi olur (oluyormuş!!) eyer o pist düzelmezsse biz daha ne sinanları kaybederiz ama eminim yine bir şekilde üstü örtülür burası türkiye böyle sahtecilik ve böyle büyük olaylardan yırtmak gerçekden çok kolay...........
BUNUN NERESİ KADER SİZCE _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
meric250cc, sınan sampıyondu farklı yanı tanınan bırısıyle normal vatandası bır tutamazsın degıl mı ..allah korusun aramızdan bırısı vefat ettıgınde topıc acılır herkes allah rahmet eylesın der merak etme.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 15.05.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
MERİC demiş ki:
ben şunu çok merak ediyorum aramızdan bir arkadaaşımız vefat etse (allah yazdıysa bozsun) onun için de bu kadar topic açıp konuşurmuyduk........!!!!!!!
ALLAH yazdıysa bozsun: Buda arkadaşının nekadar sevilmesine birde tanınmasına baglı _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
ne kadar tartışsakda konusakda sinan sofuogluyu geri getiremeyiz aileside konu hakkında fazla yazı dolaşmasın diye mesaj göndermişler halen neden tartışma yapma gayreti içerisindeyiz anlamadım topragı bol olsun ölen öldü Allah kalanlara sabır versin
husbayer, orda anlatılmak ıstenen sey kadere ınanmamak degıl kı bunu anlamak için gereklı şey yok mu sende:idea: dogum uzmanını karıstırma bence agzını bozma
gereklı onlemler alınsaydı kum havuzu ve kayaların arındırılması gıbı o zaman rahmetlı yaralı olarak aramızda olsaydı fena mı olurdu dıyorsun _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
onlyrider, tamamen katılıyorum!!!!!!! yahu arkadaşlar az mantıklı düşünün. küçük bir çocuk düşünün. 1 metrelik havuza düşmüş ve boğulmak üzere.. sizde ordan geçiyorsunuz çocuk çırpınıyor. şimdi iki seçeneğiniz var ya kurtarıp onun hayatını güzel bir şekilde devamını sağlamak yada olduğu gibi bırakıp öldü kader demek... hangisi mantıklı?
eğer her şeye kader ecel deseydik neden hastanelere bu kadar paralar döküyoruz neden ilkyardım bu kadar önemli hiç düşünmüyormusunuz?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız