Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 15.05.2008 - 18:26 Mesaj konusu:
mrpilot, karaköyde çiftini 50 ytl ye almıştım. kendi servisimi kendim yapıyorum bu konularda. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Piyasada çok miktarda sahte NGK buji var, dikkat _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 15.05.2008 - 18:47 Mesaj konusu:
ben ırıdıum bıjılerı 18 ytl den daha pahalı dıye bılııyordum..18-20 ytl falansa ybr ye aşlıp takabılırz o zaman?? ybr de ngk cr6hsa model bı bujı var..sanırım bu ırıdıum değil..ybr ye uyan model varsa bılen bi arkadas yardım ederse sevınırım..
saygılar. ..
kanka sahte m5 yapmış adamlar sen ne dıyorsun ferrarıyı unutmadım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 25.08.2008 - 12:13 Mesaj konusu: Bujiler Hk
Arkadaşlar
bir konuda bilgiye ihtiyacım var.
Elimde tek bujili bir motor var. Motorun orjinal bujisi NGK'nın ve temin edemedim. Eşdeğer olarak bulduğum bosh ve champion markalarında ise, bujinin motora giren kısmı uzunluk, aralık ve diş açısından tamamen aynı, anncak bulduğum bujinin dışarıda kalan seramik kısmı yarım santim daha uzun.
Bu iki buji arasında ne fark olduğunu bilen var mı? Seramik kısmın işlevi nedir? Bulduğum bu alternatif markaları kullanır isem motora bir zarar verir mi?
Bilgi ileten arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler
sevgiler
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 25.08.2008 - 12:39 Mesaj konusu:
gariptir bazı motorsiklet ilanlarına bakıyorum adamın motoru henüz 10.000 km cıvarında not yazmış ilanına iridium buji takıldı yeni veya değişti diye .arkadaşlar zaten son 4-5 yıldır 600 cc ve 1000cc motorlar fabrikasyon olarak iridium bujilerle piyasaya sürülmekte ve kullanım klavuzundada zaten belirtilmiştir bu .Ayrıca 5000 km veya 10000 km de bir motorun bujisi değişmez bujilerin ömürleri yaklaşık olarak model ve markaya göre 25.000 km ile 35.000 km arası değişir.
Başlıkta belirtilen konuya bende şöyle katılıyorum ben 20 yıllık oto yedek parça satıcıyım .Hayabusa için iridium buji fiyatı aldım ithalatçıdan (seri numara ve markasını belirterek. suzuki servisinin istediği fiyatın dörtte biri fiyatını verdiler bana . yani bu durum garip tabiki bir ürünün belli bir kar marjı olmalı tabiki ama bukadar değil yaniiii. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız