Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale MD ye Ne Oldu Yaw !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale MD ye Ne Oldu Yaw !!!

Çanakkale MD ye Ne Oldu Yaw !!!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, e ıkında boğulam be Bravo
espri yapdığımı sanmamaştım ama sen espri anladıysan o senin sorunun benim değil...
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,eyvallah abi ilgileniliyorsa bu konuyla bu bizim için sevindirici haber umarım çanakkale md yi bir arada tutucak ve çanakkale ekibine gercekten hizmet edicek biri olur Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

HasanTahsin, benm bi sorunum yok ama sen böle devam edersen senin büyük sorunların olucak basta ben İyi fikir
ne yapmaya çalışıyon bi anlasam ama patavatsız olduğun kesin bu sitede en nefret ettiğim seyde patavatsız aptal delik dondan çıkışlar ve topicin içine edişler İyi fikir işine bak kardesim burası geyik topici değil burda bi mevzu konusuluyo vakit kaybettirme insanlara kendinle Sinirlendim
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, sana bişe demiyorum kardeşim patavatsız adam görmemişin diyorum sana sadece bu topiçte sustum size ii topiçler..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, yanlış bişi varsa açıkla ne maksatla ne diye böle bi cümlşe kuruyosun susarsan bu patavatsızlık olarak kalır gercekten bi açıklaman varda yaz dinleris eğer mantıklıysa anlarıs??
Alıntı:

espri yapdığımı sanmamaştım ama sen espri anladıysan o senin sorunun benim değil...

bunu sen yazdığına göre bu laf espiri değil espiri değilse patavatsızlık allah askına baska ne açıklaması var bunun merak ettm İyi fikir
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, bırak patavatsızlık olarak kalsın önemli değil Bravo Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic in içine etmişsiniz bırakın bu msn muhabeti gibi cvp lasmayı ya HalilRR işi bitirmiş işte Bravo konu uzamasın ve kitlensin lütfen ...

kalpler kırılmasın Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh nerdeyse bütün illerin md si var.düzcede niye yok Üzgünüm
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

topic in içine etmişsiniz bırakın bu msn muhabeti gibi cvp lasmayı ya HalilRR işi bitirmiş işte konu uzamasın ve kitlensin lütfen ...

kalpler kırılmasın

serkan_yenidunya, kardesm ben konusulması gerekeni konusurum verilmesi gereken cevabıda hiç bi topicte esirgemedim bunda da esirgemem göz var nizam var msn muhabbeti değil bu topic mevzu farklı sen bi daha oku kardesim oke Bravo böle bi topici yok yere mesgul etmiyceğimi bilirsin okursanda anlarsın zaten İyi fikir
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
Alıntı:

topic in içine etmişsiniz bırakın bu msn muhabeti gibi cvp lasmayı ya HalilRR işi bitirmiş işte konu uzamasın ve kitlensin lütfen ...

kalpler kırılmasın

serkan_yenidunya, kardesm ben konusulması gerekeni konusurum verilmesi gereken cevabıda hiç bi topicte esirgemedim bunda da esirgemem göz var nizam var msn muhabbeti değil bu topic mevzu farklı sen bi daha oku kardesim oke Bravo böle bi topici yok yere mesgul etmiyceğimi bilirsin okursanda anlarsın zaten İyi fikir

sezgin im sana lafım yok kardesim lafımı anlayan anladı. Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, Bravo oke kardesm
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Arkadaşlar. Çanakkale MD için bir organizatör arkadaş göreve getirilecek. Bunula ilgili olarak karar aşamasındayız. Bravo

Sanırım gerekli cevap gelmiş,konu da gereksiz yere uzuyor ve amacı dışına çıkılmaya başlamış.Organizatör alımı olunca gerekli topic açılır zaten tekrardan. Bravo

Kilitlendi.
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal