Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:59    Mesaj konusu: İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her sene gelenekselleştirdiğimiz PAİNTBALL etkinliğimizin zamanının geldiğini düşünerek, 25 Mayıs Pazar günü için gerekli görüşmeleri yapmış bulunmaktayım.

Bugün yaptığım görüş ve keşif sonrasında, Paintball sahasının yenilenmiş ve büyütülmüş, hurda araç, kamyon lastikleri ve ağaçlardan oluşturulmuş yeni siper ve mevzilerin oluşturulduğunu gördüm. Bununda oyuna daha fazla keyif katacağı şüphesiz.

Geçen senelerde oldukca keyifli bir şekilde gerçekleştirip, gerçek mermilerle olmasada Şok oldum , boyalarla birbirimizi vurarak, neşeli ve eğlenceli geçirdiğimiz PAİNTBALL oyununda,bu seferde herkes içindeki Ramboyu dışarı çıkarma fırsatı bulacak Çok gülüyorum

Buna göre program kısaca şöyledir

Sabah saat 10:45 de Kordon Cafe önünde toplanıp,11:00 de hareket edeceğiz. İnciraltı Sahilevlerinde ŞEHR-İ GARDEN de, çimenlerin üzerinde ballı kaymaklı, zeytinli peynirli, reçelli tereyağlı güzel bir kahvaltı ile birlikte, bir taraftan güneşin tatlı tatlı ısıtmasının tadını çıkarırken, bir kaç saat sonrasında dahil olacağımız yorucu savaş için enerji depolayacağız.

Saat 14:00 da, ADATEPE PAINTBALL SAHASINDA olacağız ve hazırlıklara başlayacağız.

Oyuna katılabilmek bir kereye mahsus, kişi başı 25 ytl karşılığında, komple kamuflaj tulum, yüz maskesi,eldiven, silah ve 150 adet mermi, firma tarafından temin edilecek olup, haricen birşey getirmemize gerek yoktur. Oyun içersinde, mermi sarfiyatı fazla yapan arkadaşlarımız, 5 ytl karşıığında 50 adet mermi alabileceklerdir.

10 ar kişi olarak oluşturacağımız takımlar arasında birinci gelen takımdaki her oyuncu, madalya ile ödüllendirilecektir Bravo

Öğleden sonrası için ise, barbekü partisi ile birlikte Göz kırpıyorum harcadığımız enerjiyi geri toplayacak, sucuk ve köfte ekmekten, daha önce almadığımız tadı alacağız Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Etkinlik: Kahvaltı ve PAİNTBALL OYUNU
Toplama Tarihi: 25 Mayıs 2008 Pazar
Toplanma yeri: Kordon Cafe
Toplanma saati: 10:45
Hareket saati: 11:00
Oyun Saati:14:00

Bunlarda geçen senelerde yaptığımız Paintball Karşılaşmalarından bir kaç kare...

En son HalilRR tarafından 26.05.2008 - 15:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, İyi eglenceler .. senden bır rıcam var var gelırse arapkadrıye ıkı tane sıksana benım ıcın Çok gülüyorum
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Tamam kardeşim. Önce kafasına sıkarım. Akıllanmazsa ayaklarına sıkacağımı anlasın Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii eglenceler size Bravo
halil abim otobanda gösterilerin inanılmaz ama acabaa paintball dada varmı gizli yeteneklerin ? Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum mesela adam seni tam vururken ters geri takla fln.... show adamısın Çok gülüyorum ünlü bi kişiliksin Çok gülüyorum vardır paintballdada marifetlerin eminm Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

FOTOLARI 5 GÖZLE BEKLİYORUM Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahaa geçensene de oradaydım bu sene de inşallah orada olacağım...

Halil abi çok sevindim bu olayın gelenekselleştirilmesine..

Geçen sene bazı abilerimiz fecii şekilde gaza gelip telsiz v.s getirmişti..

Hattaa mermiler daha hızlı gitsin ve can acıtsın diye bir kac gün önceden buz dolabında dipfirizde bekleten bile olmuştu....
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, Matrix de nasıl geriye doğru eğiliyor, bende öyle eğilip mermilerden kaçabiliyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

buracQ, E hadi bakalım gel bu senede. Zaten seneden seneye görüşüyoz seninle Çok gülüyorum

Bu arada katılacak olanlar isim yazdırsınlar lütfen...
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, iyi eğlenceler size biz yaptık çok eğlendik sizde bizim gibi eğlenirsiniz inşaallah Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr, İstersen size karşı takım çıkarayım hemen. Bak yakarım canını ona göre Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, demişki ;
Alıntı:

motorsado, Matrix de nasıl geriye doğru eğiliyor, bende öyle eğilip mermilerden kaçabiliyorum

vay bee Şok oldum Şok oldum Şok oldum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ben demiştim zaten ama kmse inanmıyo 50.000 kişilik sitede 1 kişi bile inanmadı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum senden beklenir valla halil abim Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, Sen şu avatarını ufaltmazsan benim laflarımdan nasıl kaçacan sen onu düşün Sinirlendim Sinirlendim Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle ordayım: Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Bana bak heleeee bu cull of duty de öle çatılardan milleti sniperle indirmeye benzemez haberin olsun. Mermiyi kıçından yiyince anlarsın neyin ne olduğunu. Ben pompalı alacam zaten Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, halil abim vallahide billahide ben bu avatarı serkan yenidünyaya yaptrdm ben bilmiom nasıl ufalıyo bi zamet bi el atıver be Çok gülüyorum halil abim hee bu arada benim şu nicki deiştrsek diorum bi ara yanlış anlaşılıyo motormuyum ben Üzgünüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bi yazdım isteklerimi borçlu çıktın bak bana halil abi ne şanssız adamsın Dil çıkarıyorum Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çoook seviyorum Göz kırpıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, O Serkan Yenidünya ya zaten kendi avatarını ufalttırana kadar canım çıktı. Şimdi de sanamı yapıverdi avatar Sinirlendim Sinirlendim Valla nasıl yaptıysa ufaltsın, birde bununla mı uğraşacam abicim işim yok yav Sinirlendim Sinirlendim Çok gülüyorum

Nickin içinde pm at hallederim Bravo
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, tmm pm gelio Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal