vaybe aynı filimlerde görüldügü gibi ne kadar sakin yollar boş evler şirin hepsinin ufak bahçesi ortam atmosfer hoşuma gitti acaba bizde görebilcezmi bu gavur elleri
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1485 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 15.05.2008 - 20:29 Mesaj konusu:
Öyle tır ilk defa görüyorum Kaç metre o
Resimler ve anlatımın çok güzel _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2313 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 15.05.2008 - 20:45 Mesaj konusu:
alptoker demiş ki:
Bizim ailede de tırcılar olduğu için içindeki konforu bilirim, 2006 da sıfır volvo çekicinin içine binmiştim, konforun sınırı yok
Şöyle sofor km volvo fh16 olsa ne güzel gider yollar
Burada FH serisi satilmiyor. Artik burunsuz model kalmamis burada. Butun markalarin burunlu modelleri satiliyor sadece. Xenon far sunan da bir tek Kenworth simdilik.
Tesekkur ederim canabien.
Hyo_Script demiş ki:
vaybe aynı filimlerde görüldügü gibi ne kadar sakin yollar boş evler şirin hepsinin ufak bahçesi ortam atmosfer hoşuma gitti acaba bizde görebilcezmi bu gavur elleri
Evet. Bu bahce olayi burada cok yaygin. Genelde her yer boyle. Duzen, intizam sehrin her yerinde var. En fakir mahalle bile ayni formatta.
DagustuN demiş ki:
Öyle tır ilk defa görüyorum Kaç metre o
Resimler ve anlatımın çok güzel
TIR'in boyutu cekici dahil 20 m. civarinda. Trailerlarin neredeyse %99'u standart 53 feet. 16 m. gibi birsey ediyor sadece trailer.
depresif_motorcu demiş ki:
buakra dakika okuduma ma deydi diğerinide okudum çok güzel o cat mnotoru bni bitidi resmen
Bosuna yazmamisim o kadar hikayeyi demekki. Begendigine sevindim depresif_motorcu.
Sana da sagol masmasmas.
Evet arkadaslar... PaRiS-R1 uyemizin istegi uzerine Geziler,buluşmalar,etkinlikler'e acmis oldugum ayrintili Toronto, Kanada anlatimi asagidaki linkte.
Gezmekten hoslananlarin ilgiyle okuyacagina eminim.
Topicin icinde 2 tane de TIR resmi var, haberiniz olsun.
Tarih: 16.05.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
Tırların kabinleride 3oda 1salon valla, Ne kadar büyükler. Yatak haricinde ne var onların kabinlerinde? _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Tarih: 16.05.2008 - 20:03 Mesaj konusu:
Tesekkur ederim crazy_81, karakral1, On7_li.
On7_li demiş ki:
Tırların kabinleride 3oda 1salon valla, Ne kadar büyükler. Yatak haricinde ne var onların kabinlerinde?
Full donanimli olanlarinda televizyon, video veya DVD, klima, airbag, internet baglantili laptop (buyuk firmalarda olmazsa olmazlar arasinda), GPS, mikrodalga firin, buzdolabi ve dondurucu, yatak bolumunde ayri klima. Yani banyo disinda her sey.
Volvo'larda ufak bir lavabo var. Altinda su haznesi var demekki. Inceleme firsatim olmadi. En azindan dislerini fircalayabilir sofor. Resmi asagida;
Ama bizim b..tan cekicide sadece buzdolabi var. Klimamiz bile yok. Bakalim yazin naapacaz. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
güzel bir gezi daha,çok teşekkür ederiz.bu arada cat motorda cok güzelmiş.gerçi biraz yorgun sanırsam,turbonun hali gayet anlatıyor durumu:D ama ölüsü bile yeter,kokpitten görüntülerde tam 18 wheels stili olmuş.yeni gezileride dört gözle bekliyoruz.klima ,ç,nde dolabın kapagını acık bırakın artık hayırlı yolculuklar. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız