Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6186 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 15.05.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
FrhtSNMZ demiş ki:
crazy_81 bari sen yapma hyosung'daki kapalı grenaj sırf plastik baktım yakından ama cbf gerek malzeme kalitesi gerekse marka olarak +1 bence cbf ama karar senın
tabıkı haklısın zaten bende kalıp ıstıyosan hyo al dedım kalıte ıstıyosan hyo al demedım sanada sonuna kadar katılıyorum _________________
arkadaşlar çok güzel bahsetmiş iki motordanda fakat biraz ayrıntıya girmek gerekiyor. Honda dediğin alet 4 valfli DOHC sistemli bir makinadır, yakıt sistemi ekonomiye ayarlıdır ve torku yüksektir. Hyosung tork konusunda daha zayıf ve maksimum gücünü çok yüksek devirlerde veriyor. Hyosungun ağırlık merkezi sorunu vardır bu da eğer oturuş pozisyonunu tam ayarlayamazsan yüksek hızlarda kuyruk sallamaya başlar ki benim GT250R da yaşadığım bir problemdi. Ve hıza gelirsek, ikilinin arasında korkunç bir fark yok. ikiside naked olduğu için rüzgarın yaratacağı dezavantajlara düşük devirlerde honda daha iyi tepki verecektir. Yakıt tüketiminde ikisinede tam puan vermek lazım hyosung GT250R bir depo yakıtla 400km gidiyor. naked modelide aşağı yukarı aynı mesafeyi yapar ve honda bu konuda daha cimri. Yol tutuşunda problemli olduğu için hyosungu tercih etme derim bu biiir. motoru 65000 e kadar anahtar değmemiş bir honda cbx 250 halendaha aslanlar gibi yürüyor problemsiz ve hyosungta o kilometrenin yarısını problemsiz görebilmiş bir insan evladı çıkıp ben varım desin amuda kalkarım bu ikiii... torku yüksek olduğundan dolayı her devirde tepkisi hyosungtan daha iyi olacaktır dolayısıyla yolda daha kıvrak olursun, hem ayrıca honda daha hafiftir hyosungtan daha iyi motora hakim olursun ve daha bi sürü sebebin var hondayı tercih etmen için. şimdi ben iki motorada uzun süre bindim ondan böyle eminim kendimden.
bn yaklaşık 4 senedir honda kullanıyorum.twister a bindim gerçekten sürerken zevk alıyorsun.motor seri ama rahatlık olarak bişey diyemem.hyosung bugün vardı yarın ise kanuni adı altında üretilmeye başlamış.hyosung kullanan arkadaşlarım motorun iyi olduğunu sölediler.ve seri.ama bu gün bana sorsalar honda derim sonuçta sağlamlıyla kendini kanıtlamış bi marka.tartışılmaz..ama bi taraftan şöle düşünürsen 5-6 honda 250 verceğine birazdaha ekliyerek er5 alınabilir. _________________ bitene kadar bitmez hayat bittimide biter ama.
Tarih: 19.05.2008 - 09:26 Mesaj konusu:
Kalite, sağlamlık, dayanıklılık CBF250 pahalı yedek parça CBF250 _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
yani pek tartışmaya açık bi konu olduğunu düşünmüorum..makinalar arasında alımgücü açısından sorun yoksa elbette CBF...fazla düşünmeye gerek yok _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
tabıkı hyo derım goorunusu yeter onun ya canavar gıbı kısın bendede olucak ısallah _________________ We believe in sky not sunroof..
Biz gökyüzüne inanırız, Sunroof'a değil...
Biz yol maceralarına, benzin istasyonlarına,
sossisli sandviçlere inanırız
HONDA HAYAT ONDA derim başın arımaz derim. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız