Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaslar,

Dün akşam Kenan Sofuoğlu beni aradı. İnternette yazılanları okuyamadğını ama arkadaşlarının aktardığını, bir çok yarışcı ve motosikletseverin kendisini aradığını, çok üzgün olduğunu ve söylediklerini yazıp sizlere göndermemi istededi.
' Sinan ne ailevi sorunu ne de başka nedenlerle kaza yaptı. Sinan hızlı bir pilottu. Ben de hızlı bir pilotum ve o pistte ben de yarıştım. Orda yarışan herkes koşulları bilerek yarışıyor. Dünyada bu tür olaylar olmuyor mu. 2004'de benim yarıştığım bir şampiyonada 2 yarışçı yarışta öldü. Dünyada da bu tür pistler çok. Bilmiyorlarsa bana gelsinler, onları götüreyim. Biz ailece yazılanlara, bize gelen telefonlara çok üzülüyoruz. Bugün ben de piste gittim ve kazayı inceledim. Tek neden Sinan hızlı bir pilottu. Sinan pistte olmasaydı aynı zamanda dışarıda başka bir şekilde olacaktı belki. Allahın takdiri, vadesi buraya kadarmış. Yarışçı olmak kolay değil. Ben tek başıma mücaleler vererek buralara geldim. Bu olayda kimsenin günahı yoktur, ailevi sorunları da herkesin olduğu gibidir. Biz ailece bunların konuşulmasını istemiyoruz. Lütfen bunları yazıp iletirmisin dedi.
Daha çok şeyler söyledi ama özü buydu. Ben de kendisinden ve ailesinden defalarca özür diledim. Acılarını yaşayan insanlar bir de bu konulara üzüldüler. Ben acının tazeliğiyle kendimce Sinan'a yakıştıramadığım ölüme bahaneler aradım. Oysa onun özel hayatı kimseyi ilgilendirmezdi.
Çok üzgünüm. Onların acısını dün bir kez daha hissettim. Bunu yaşayanlar bilir.
Yakınlarına Allahtan sabır, merhuma Allahtan rahmet diliyorum.

MÜGE POLATKAN
TMF MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANI
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şunu çok merak ediyorum aramızdan bir arkadaaşımız vefat etse Üzgünüm (allah yazdıysa bozsun) onun için de bu kadar topic açıp konuşurmuyduk........!!!!!!!
MERİC Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet)

MesajTarih: 15.05.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sinan abi pistte ölmeseydi başka bir yerde aynı saniylrde ölecekti.ecel bu kaçınılmaz Üzgünüm

Son Mesajdan 50 saniye:

meric250cc, eğer o kişiyi herkes tanıyorsa bence açılırdı İyi fikir
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayret diyorum türk insanı kadar kaderci bir millet olamaz... Yani sinanın düştüğü yerde kum havuzu olmayışı, kafasını çarptığı, orada neden bulunduğu açıklanamayan ve kazadan sonra geceyarısı apar topar toplanan kayaların olması tamamen kader işte. Eceli gelmiş allah onu pist dışına atıp kayaya çarptırmış... Yuh diyorum başka da bişey dememe gerek yok aklı beyni olan, IQ su 80 in üzerinde olan her insanın durumu değerlendirebileceği kanısındayım. Federasyonun işi kurtarma çabaları, çabaladıkça dibe batan bataklık olmuş burası, kadermiş pöh... Öfkeliyim
onlyrider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, demişki ;
Alıntı:

Hayret diyorum türk insanı kadar kaderci bir millet olamaz... Yani sinanın düştüğü yerde kum havuzu olmayışı, kafasını çarptığı, orada neden bulunduğu açıklanamayan ve kazadan sonra geceyarısı apar topar toplanan kayaların olması tamamen kader işte. Eceli gelmiş allah onu pist dışına atıp kayaya çarptırmış... Yuh diyorum başka da bişey dememe gerek yok aklı beyni olan, IQ su 80 in üzerinde olan her insanın durumu değerlendirebileceği kanısındayım. Federasyonun işi kurtarma çabaları, çabaladıkça dibe batan bataklık olmuş burası, kadermiş pöh...

onlyrider, dostum sana sonuna kadar katılıyorum Alkışlıyorum

Bir pist içinde kum havuzu olmayıp onun yerine KAYA ve sazlıkdan oluşan bir yol bence böyle bi olaya kader demek saçma olmazmı ? eyer o pistte kum havuzu vs.vs.vs. olup kaya olmasaydı sizce sinan sofuoglu ölürmüydü bence ölmezdi e ben böle kaderin............... İyi fikir

TMFden adamlar gelsin kayayı yok etsin sonrada desinler pistde bi sorun yok böyle işmi olur (oluyormuş!!) eyer o pist düzelmezsse biz daha ne sinanları kaybederiz ama eminim yine bir şekilde üstü örtülür burası türkiye böyle sahtecilik ve böyle büyük olaylardan yırtmak gerçekden çok kolay........... Öfkeliyim

BUNUN NERESİ KADER SİZCE ? ? ?

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meric250cc, sınan sampıyondu farklı yanı tanınan bırısıyle normal vatandası bır tutamazsın degıl mı ..allah korusun aramızdan bırısı vefat ettıgınde topıc acılır herkes allah rahmet eylesın der merak etme..
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Y-Z-F
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapmayın Allah aşkına ... Ne demek kader ? Bende inanıyorum ki ecel ve kader diye ßirşey var ama hiç mi hataLar eksikLer yok İyi fikir ? yapmayın !!!! Sinirlendim
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
honda3461
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERİC demiş ki:
ben şunu çok merak ediyorum aramızdan bir arkadaaşımız vefat etse Üzgünüm (allah yazdıysa bozsun) onun için de bu kadar topic açıp konuşurmuyduk........!!!!!!!

ALLAH yazdıysa bozsun: Buda arkadaşının nekadar sevilmesine birde tanınmasına baglı
"Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Başa dön
honda3461 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar tartışsakda konusakda sinan sofuogluyu geri getiremeyiz Ağlıyorum aileside konu hakkında fazla yazı dolaşmasın diye mesaj göndermişler halen neden tartışma yapma gayreti içerisindeyiz anlamadım topragı bol olsun ölen öldü Allah kalanlara sabır versin
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERİC, açılırdı.. açıldı.. açılıyor... açılacak...

En son husbayer tarafından 15.05.2008 - 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, orda anlatılmak ıstenen sey kadere ınanmamak degıl kı bunu anlamak için gereklı şey yok mu sende:idea: İyi fikir dogum uzmanını karıstırma bence agzını bozma İyi fikir
gereklı onlemler alınsaydı kum havuzu ve kayaların arındırılması gıbı o zaman rahmetlı yaralı olarak aramızda olsaydı fena mı olurdu dıyorsun İyi fikir
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bidaha öyle bi insan gelmez artık nedesek boş aslında Üzgünüm

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!

En son motorcusado tarafından 15.05.2008 - 21:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
husbayer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, ve armyy, tamam dostlarım özür dilerim - sizi mi kıracam..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, Çok gülüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, tamamen katılıyorum!!!!!!! yahu arkadaşlar az mantıklı düşünün. küçük bir çocuk düşünün. 1 metrelik havuza düşmüş ve boğulmak üzere.. sizde ordan geçiyorsunuz çocuk çırpınıyor. şimdi iki seçeneğiniz var ya kurtarıp onun hayatını güzel bir şekilde devamını sağlamak yada olduğu gibi bırakıp öldü kader demek... hangisi mantıklı?
eğer her şeye kader ecel deseydik neden hastanelere bu kadar paralar döküyoruz neden ilkyardım bu kadar önemli hiç düşünmüyormusunuz?
Başa dön
oskyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye