Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - farkedin bizi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

farkedin bizi
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
cok dogru sözler var icimde
Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslın da caddelere sokaklara kara deniz hava dev plazmada gösterecen fark etsınler bizi yaw bugun ezilecektım zaten yapan ve emegi gecen tüm arkadaşlara tşkller saygılar devam
honda3461
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımınıza tşk.
"Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Başa dön
honda3461 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
desperadost
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_46_46 demiş ki:
aslın da caddelere sokaklara kara deniz hava dev plazmada gösterecen fark etsınler bizi yaw bugun ezilecektım zaten yapan ve emegi gecen tüm arkadaşlara tşkller saygılar devam
etme kardeşim valla bu tafik insanlar çok kötü, mücadele ediyoruz yazıyoruz, çiziyoruz birtek ben şarkılarımla değil birçok koldan mücadele eden arkadaşlarımız var. Aman çok dikkat edin olmaz dediğin yerden bi anda bakıyorsun önünde ahh ah sonsuz sevgi sağlık dilerim....
Başa dön
desperadost Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel... Motosikletleri fark edin dicem ama.. kime Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, hiç kimse fark etmez Öfkeliyim
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, la olum fark edilsek bölemi olurduk baksana türkiyediki pistlere mübarek köy yolu Beğenmedim
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ogar1971
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söyleyen ogün kardeşim ne güzel sözler yazmış tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ogar1971 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, valla bizim mahlle bile daha güzel hiç olmazsa yarık yok okadar Sinirlendim
desperadost
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogar1971 demiş ki:
söyleyen ogün kardeşim ne güzel sözler yazmış tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sonsuz teşekkürler elimizin dilimizin döndüğünce''' biz göremeyiz belki ama çocuklarımıza gençlerimize belki katkımız olur zamanla yol alırız inşallah arkadaşların dediği gibi pistler bile içler acısı ahh ah sağlık diliyorum.....
Başa dön
desperadost Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye