Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HalilRR, İyi eglenceler .. senden bır rıcam var var gelırse arapkadrıye ıkı tane sıksana benım ıcın Çok gülüyorum

armyy, demek öle ha Sinirlendim Sinirlendim
tabi maçan yemedi istanbuldan buraya tetikçi tutuyon ha Sinirlendim Sinirlendim
lem varyaaaaa senide tuttuğun tetikçiyide terapiye götürürüm aklınız başınıza gelir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

Alıntı:

armyy, Tamam kardeşim. Önce kafasına sıkarım. Akıllanmazsa ayaklarına sıkacağımı anlasın Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

HalilRR, bana bak başkan maşkan demem alırım ifadenizi haaaa Öfkeliyim

ne o lem istanbuldaki adama tetikçilikmi yapacan haaaaaa Sinirlendim Sinirlendim

OLM KORKUN GAZABIMDAN Sinirlendim
KAÇIN LEEEMMMM Sinirlendim Sinirlendim
ALACAM İKİNİZİDE AYAAMIN ÜSTÜNEEEEEE Sinirlendim Sinirlendim

Dil çıkarıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, Yapraksız Rambo Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok konuşmada Pazar günü gel sahada konuşalım. Mermiyle boyarım seni, Renkli Adem Baba olur çıkarsın meydana Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Manisa'da bir arkadaşım paintball'a gitmişti ve her tarafı morarık gelmişti korkuyorum anlatabiliyor muyum çooook korkuyorum Gülümsüyorum
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Sorma halil abi ya bizimkiler bu ara motora öcü diye bakıyo da o nedenle ..

Berhan abi ile de zaten cod2 kapışcaktık gerçeğini yaparız...
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, He he he he. Gel Erdemim gel korkma sen. Motor montunun ve pantolonunun üzerine giyersin kamuflajı. Milletide korkutma, birşey olduğu felan yok Çok gülüyorum

buracQ, Tamam anlaştık o zaman Çok gülüyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke bende İzmirde olsamda gelsem...Ama ben askerde olucam belki orda oynatırlar Çok gülüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, Yettim gariiiiiii!!!

Arabım Kadrim, Donumun Kişotu Gülümsüyorum Kim sana ne sıkıyor de bakem hele... Ben onların ifadesini alırım hiç merak etme sen, tüftüf ümü yanımda getircem, boyayla akıllanmayanı külah manyağı yapıcam.... Delirdim
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ben silahımı kendim getirsem olmazmı Gülümsüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu habere başta BARIŞ TOK olmak üzere birçok kişi çok sevinecek..Çünkü PAINTBALL etkinliklerimiz herzaman harika geçmiştir...
Halil harikasınnnnnnnnnnnnnnn... OK OK
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neselı bır gun olacaga ben zer aksı bısı olmassa bızde ordayız Gülümsüyorum Gülümsüyorum

egerkagan, Alkışlıyorum Alkışlıyorum he he he ((donumun kisotu)) Alkışlıyorum

ArapKadri, hadı bakalım gorelım sendekı marıfetlerı cevherlerı arabım kadrımm dallaslı abım Gülümsüyorum Gülümsüyorum kal saglıcakla

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birşey soracağım bu tarz faaliyetlerınıze katılmak için üye olmamız gerekiyor mu?ayrıca resmi üyeniz olabılmek için izmire geldiğimde ne yapmam gerekiyor?
çok keyıflı geçeceğe benzıyor.keşke izmirde olabılseydım katılsaydım....inşallah yakında kesin dönüş yaptığımda sizlerle olacağım... Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer demiş ki:
Valla Manisa'da bir arkadaşım paintball'a gitmişti ve her tarafı morarık gelmişti korkuyorum anlatabiliyor muyum çooook korkuyorum Gülümsüyorum

Gelemediğim için üzülmeme gerek yok demek ki Gülümsüyorum size iyi morluklar pardon iyi eğlenceler diyecektim Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="HalilRR"]ArapKadri, Yapraksız Rambo he he he bak bu dahada guzel Gülümsüyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ekşın kaçmaz. Bravo
berhan itinayla poz verilir kardeşim. Şok oldum Şok oldum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KARŞIYAKA-İZMİR

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, hep beraber oradayız ....
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
2. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal