Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, önemli degil hüseyin abi biraz sık kendini yazma polemk çıkartcak şeyler yahu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çoook seviyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, sende haklısın Gülümsüyorum
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.05.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Çok gülüyorum motorsado 120 dakika içinde gelir di mi?

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

oskyy, Çok gülüyorum sen o çocuğu o halde görüpte kurtarmadığın zaman direkt KATİL olursun; eğer maddi manevi tüm varlığını sağlığını düzeltmek ve hayatta kalmak için harcayamıyorsan ÇOK SAKAT Bİ DURUM... Ölüm geldim mi gelir dostum kimse kaçamaz.. Sinan SOFUOĞLU hasteneye kaldırılmadan direkt toprağa mı gömül dü ??
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, osmanım demişki Çok gülüyorum
Alıntı:

tamamen katılıyorum!!!!!!! yahu arkadaşlar az mantıklı düşünün. küçük bir çocuk düşünün. 1 metrelik havuza düşmüş ve boğulmak üzere.. sizde ordan geçiyorsunuz çocuk çırpınıyor. şimdi iki seçeneğiniz var ya kurtarıp onun hayatını güzel bir şekilde devamını sağlamak yada olduğu gibi bırakıp öldü kader demek... hangisi mantıklı?
eğer her şeye kader ecel deseydik neden hastanelere bu kadar paralar döküyoruz neden ilkyardım bu kadar önemli hiç düşünmüyormusunuz?

+1 Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, açıldım merak etme Delirdim

Alıntı:

meric250cc, sınan sampıyondu farklı yanı tanınan bırısıyle normal vatandası bır tutamazsın degıl mı ..allah korusun aramızdan bırısı vefat ettıgınde topıc acılır herkes allah rahmet eylesın der merak etme..

demişsin sorunda burda zaten üstü örtülü giderdi rahmetli bu kadar konuşulmaz uzatılmazdı bana göre yanlış olanda bu kardeş
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERİC, bu dedıgını bızde konustuk arkadaslarla eger acemı yada tecrubesı az bır yarıscı vefat etseydı bu kadar konusulmazdı belkıde yarıslarda ıptal olmazdı Bravo
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, hayır direk toprağa gömülmedi fakat kayaların olduğu bir pistte motosiklet yarısı yaptırmak, 50 cm boyundaki yüzme bilmeyen çocuğu 1 metrelik suya atmaya benzer.. ikisininde işleri şansa bakar.. neyse ben kaçtım akşama görüşürüz... kendinize iyi bakın.
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, osman olum haytımda ilk defa senin söylediklerine katılasım geldi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 15.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadere ben de inanırım ama bu kazayı sadece kadere bağlamak sadece bilinci kapatmak ile olur.

Kader efsane f1 pilotu Ayrton Senna'nın tamburello virajında yaptığı kaza olabilir, ama bu kazayı kadere bağlamak saflık değil aptallıktır.

Düpedüz ortada sorumsuzluk, ciddiyetsizlik örneği dururken bu kadarına pes diyorum.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

has....rsin...
bir insan kendini veya bağlı olduğu yeri bu kadar kolay aklayabilir mi yuh İyi fikir

300 yap kask takma fren yapma patla öl sonra kader de,yok yaa İyi fikir

tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak denen bir terim var dimi?

Kum havuzu tedbirdir,
Öküz gibi bir kayayı ordan kaldırmakta başka bir tedbirdir...
Takdir ise Allah'ındır.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

has....rsin...

eray abi senin bu arada kullandığın kelimelere bayılıyorum. cuk diye otutturuyorsun!!! önce tedbir sonra tevekkül!!!!!!!!!!!!!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
has....rsin...
bir insan kendini veya bağlı olduğu yeri bu kadar kolay aklayabilir mi yuh

300 yap kask takma fren yapma patla öl sonra kader de,yok yaa

tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak denen bir terim var dimi?

Kum havuzu tedbirdir,
Öküz gibi bir kayayı ordan kaldırmakta başka bir tedbirdir...
Takdir ise Allah'ındır.

Aynen katılıyorum. OK

------------------------

Eh ne kadar güzel o zaman, madem kader kısmet şoför İsmet demek bu kadar kolay, biz de kalabalık otobanlarda 300 ile ölümüne yarışalım, patlayıp ölünce de kader densin, aklanalım.

Ya da daha iyisi; trafikte birisine sinirleneyim, herifin gırtlağını sıkıp gebertivereyim, polis de "adamın vadesi bu kadarmış birader, senin suçun yok" desin salsın beni.

Ne güzel iş yahu!

Ulan dinin de canına okudunuz yazıklar olsun. Dinler neden yanlış algılanıyor ve yanlış uygulanıyor? Böyle şeyler yüzünden.

Madem öyle, herşey serbest anasını satayım, suçlayan olursa "abi kader" der, savuşturursunuz. Akıl, mantık, iz'an, sağduyu, tedbir hepsi yalanmış desenize.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

En son XANDROS tarafından 15.05.2008 - 23:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
XANDROS Çevrimdışı XANDROS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo_Script demiş ki:
ne kadar tartışsakda konusakda sinan sofuogluyu geri getiremeyiz Ağlıyorum aileside konu hakkında fazla yazı dolaşmasın diye mesaj göndermişler halen neden tartışma yapma gayreti içerisindeyiz anlamadım topragı bol olsun ölen öldü Allah kalanlara sabır versin
Alkışlıyorum güzel yorum
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
Hayret diyorum türk insanı kadar kaderci bir millet olamaz... Yani sinanın düştüğü yerde kum havuzu olmayışı, kafasını çarptığı, orada neden bulunduğu açıklanamayan ve kazadan sonra geceyarısı apar topar toplanan kayaların olması tamamen kader işte. Eceli gelmiş allah onu pist dışına atıp kayaya çarptırmış... Yuh diyorum başka da bişey dememe gerek yok aklı beyni olan, IQ su 80 in üzerinde olan her insanın durumu değerlendirebileceği kanısındayım. Federasyonun işi kurtarma çabaları, çabaladıkça dibe batan bataklık olmuş burası, kadermiş pöh... Öfkeliyim

Her şey kader ama her şeyin önleminide almak gerek.. çok dogru yazmışşınız. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal