Tarih: 15.05.2008 - 20:22 Mesaj konusu:
aslın da caddelere sokaklara kara deniz hava dev plazmada gösterecen fark etsınler bizi yaw bugun ezilecektım zaten yapan ve emegi gecen tüm arkadaşlara tşkller saygılar devam _________________ selami_tuerkan@hotmail.com PRO-BİKE
Tarih: 15.05.2008 - 20:27 Mesaj konusu:
paylaşımınıza tşk. _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
Tarih: 15.05.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
kawasaki_46_46 demiş ki:
aslın da caddelere sokaklara kara deniz hava dev plazmada gösterecen fark etsınler bizi yaw bugun ezilecektım zaten yapan ve emegi gecen tüm arkadaşlara tşkller saygılar devam
etme kardeşim valla bu tafik insanlar çok kötü, mücadele ediyoruz yazıyoruz, çiziyoruz birtek ben şarkılarımla değil birçok koldan mücadele eden arkadaşlarımız var. Aman çok dikkat edin olmaz dediğin yerden bi anda bakıyorsun önünde ahh ah sonsuz sevgi sağlık dilerim....
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 15.05.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
güzel... Motosikletleri fark edin dicem ama.. kime _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
depresif_motorcu, la olum fark edilsek bölemi olurduk baksana türkiyediki pistlere mübarek köy yolu _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 15.05.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
ogar1971 demiş ki:
söyleyen ogün kardeşim ne güzel sözler yazmış tebrikler
sonsuz teşekkürler elimizin dilimizin döndüğünce''' biz göremeyiz belki ama çocuklarımıza gençlerimize belki katkımız olur zamanla yol alırız inşallah arkadaşların dediği gibi pistler bile içler acısı ahh ah sağlık diliyorum.....
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4636 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 30.08.2008 - 08:49 Mesaj konusu:
Alıntı:
aslın da caddelere sokaklara kara deniz hava dev plazmada gösterecen fark etsınler bizi yaw bugun ezilecektım zaten yapan ve emegi gecen tüm arkadaşlara tşkller saygılar devam
O da yetmez.Tv kanallarında mecburi yayında olsu günün belli saatlerinde.Belki birilerinin aklında kalır _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız