Arkadaşlar Mobilet almayı düşünüyorum ama Yaşım tutmuyor ceza verirlerse en fazla ne kadar yerim ? en ucux ne kadardır? ve mobilet hakkında bilgi verebilirmisiniz? ,
yaşın tutmuyorsa bence alma.ceza da yanlış hatırlamıyorsam 800 küsür ytl+hapis cezası.yanlışım varsa düzeltin.bence yaşın dolduğu zaman kendine güzel 125 lik bi vitesli motor al zevkini çıkar.ehliyetin olmadığı için sürekli polis korkun olur. _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Tarih: 15.05.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
zaten scooter şeklinde elektirikli bisikletler var onlardan tavsiye ederim elektrikli bisiklet deme kaskını her zaman tak _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
bence bekle yaşını sonra al ne alcaksan elektrikli bisiklet alma sakın hemen şarj bitiyo hem onlarada yanlışım yoksa a2 plaka ruhsat isityolar... _________________ depresif_motorcu@hotmail.com
fırat üner izmir MD
0rh(+)
depresif_motorcu, izmir fuarındaki standlarında sormuştum a2 istenmiomuş.onlar bi belge veriolarmış polis durdurnca onu gösterip yoluna devam ediomuşun.ruhsat konusunu hatırlamyrum _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Tarih: 16.05.2008 - 14:09 Mesaj konusu:
By_HackeD__3, nasıl biliyosan hep öyle yap kardeşim _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1415 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 16.05.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
ElektrikLi BisiKLet Tavsiye Ederim Ruhsat,Plaka,Ehliyet Gibi Problemi Yok En Azından Hem Yaşım'Da Küçük Diyorsun ElektrikLi BisikLet Sana Tavsiyem _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
mobilet deilde 103 yada mümkünse 105(pejo)tavsiye ederim bi 19 19 polin at.hatta yaptırabilrsen cift 105 yap tmm işte bizim burda yayla yolu cift e yetişecek motor yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız