Tarih: 08.05.2008 - 20:59 Mesaj konusu: ANKARA MD TOPLANSIN
SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM. ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ANKARADADA ÇOK ZİYARET EDEN VAR AMA ETKİNLİK YOK. BENCE ZİYARET EDENLERE ANKARADA OLANLARA SESLENİYORUM. BEN YENİ BAŞLADIM 3 AY OLDU. HYSOUNG GT 250 KULLANIYORUM. BUTUN HYSOUNG KULLANAN VE DİĞER MD'Cİ ARKADAŞLARLA İLK TANIŞMA OLARAK Bİ BULUŞMA AYARLAYALIM. BİRBİRİMİZİ TANIRIZ. SİZLERDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR. VE İLK HAREKETİ BAŞLATMIŞ OLURUZ.
BEN HERŞEYİ OKUDUMDA. SAĞOLUN. BEN ALMIYIM VAZGEÇTİM. HER MOTORA BİNENDE SICAK KANLI VE ANLAYIŞLI OLMUYORMUŞ. BEN ÖYLE ZANETMİŞTİM. KENDİNİZE İYİ BAKIN. ALLAH KAZA BELA VERMESİN HEPİMİZE.
herkes bi şeyler sölemiş ama Ankara MD adına istenilen hakkında kimseden çıt yok MD bu kadar sahipsiz olamaz Ankara da yazık arkadaşlar yokmu içinizden bi gönüllü
Son Mesajdan 33 saniye:
herkes bi şeyler sölemiş ama Ankara MD adına istenilen hakkında kimseden çıt yok MD bu kadar sahipsiz olamaz Ankara da yazık arkadaşlar yokmu içinizden bi gönüllü _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız