Tarih: 15.05.2008 - 20:52 Mesaj konusu: ben satıyom R6
MODARATÖR ARKADAŞLARIM
HAKAN BAŞKANLA GÖRÜŞTÜM KENDİSİ TAŞIYACAK TOPAĞIMI 2. EL SAYFASINA
O TAŞIYANA KADAR GENEL SAYFASINDA KALACAK TEŞEKKÜRLER
ARKADAŞLAR
BU MAKİNA KANKAMA AİTTİR(beni tanıyanlar biliyo hayatta böle makina almam ben )
2000 model mavi R6. Yaz bakımları yapılmış olup,38000KM dedir.fren balatası ve zincir değişimi yapılmıştır.
1000 km önce M-3 ön-arka lastik takıldı. Alan kişinin benzin koyup bineceği biçimdedir.
KAPALI GARAJ MOTORUDUR. Motorun devir işlemleri satış esnasında yapılacaktır.
Devir masrafları alıcıya aittir. PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR.
Satma nedenim Evlendiğim için tarz değişikliği yapmaktır.
Bu nedenle SUZUKI V-Storm DL-650 veya YAMAHA FZ6 Fazer (ABS) ile de TAKAS YAPILABİLİR.
ArapKadri, ben gizli saklı racingci oldum ama yapamadım demiyonda bu makina bana göre değilmiş boşuna aldım demiyonda arkadaşımın diyon... ahhh mustafa abi sen bunları baskasına yuttur
ArapKadri, Ona da bi DL alınca beni unutcanız di mi? İki yeni kanka dolaşcanız, benim düldülü artık yanınızda istemezsiniz
Şaka bir yana, motoru satan yakın arkadaşımdır. Motor temiz, kendisini; enduroveya touring alıp eşiyle birlikte rahat yolculuk yapması konusunda ben ikna ettim, yoksa gayet memnundu R6 sından. Satmayıp garajında 2 motor bile düşündü ama (1 R6 + 1 DL) bütçe konusu onu bu isteğinden vazgeçirdi _________________
Tarih: 15.05.2008 - 21:48 Mesaj konusu:
ArapKadri, verem 2 lira _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Alanada Satanada Hayırlı Olsun _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 395 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 16.05.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
Ben şahsen o fiyata 2006 model Bordo renk ve siyah şase Fz6 Fazer aLırım.. Sihay şase ve bordo Müthişş yaaaa _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 16.05.2008 - 20:53 Mesaj konusu:
inş hayırlısıyla satılır alanda kazasız belasız keyfini sürer burda yok pahalı yok düşük diyen elbet çıkacaktır...işine gelen alsın kardeşimmmmmmmm _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4722 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 16.05.2008 - 21:13 Mesaj konusu:
ArapKadri demiş ki:
bak rozinantenin sahibi dediki
ben arkidişimi eşek pazarına yormam veririm şero için 2000ytl arkidişime alırım onu öle eşek pazarlarında gezdirmem sonra şeroyla doğru orman yollarına ENDUROya çıkarım
dedi de bak bakem sonra yusuf korkusuyla nasıl çalışıyooo
arkiii bu cümlelerini hatırlıyormusun ? eee şimdi sıra bende 2000 yetale veririm doğruu PİSTE çıkarım, olmadı caddeye iner starbucks ın önene çeker hava atarım ne dersin kırma arkiidişini de 2000 yetale ye anlaşalım. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız