kaya senden öğrendim kanka topıc olaylarını
ahmethan kılo meselesını acmayalım yoksa takımdan atılırım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Ahmethan sen kompleyi takınca hafiflersin bayağı bi' _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
orjinal 7.1 kg , aldığım komple titanium remus 3.6kg.
hayırlı olsun kardesım komple titi duymasın çatlaRR
titi demiş ki:
Benim motora eksoz yerine İSKİ nin künklerinden bağlasam drag şartları eşit olur
emre senın akrabadakı kompleyi aşırsana deneyelım
kaya bızımkıler soruyorlar cam falan ne iş diye _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 20.05.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun hayırlı hafifletin bakalım
Armyy kalede Runye yok kanka neyi aşırıyorsun Adamın parmağını keserler _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
ceza sıstemı çok acımasız be degmez kanka slıp-on a devam
runje gıttı rüştü geldi farklı mı sanki
emre sen komple takmadan motoru satarsın bana oyle gelıyor 1RR kokusu alıyorum _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
kanka satış ha cıddı mısın sen satıyormusun makınayı
hayırlısı olsun kardesım
ee ne renk sectın 1rr ı saklama bızden takımdan atılmazsın korkma bız gonlumuzu koyduk _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Arctura, remus demıssınde dewılı ne yaptın sokup komple remusamı dondün.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız