''Herkes gazladı hem boyuna-posuna yakışır hemde başkana yakışır dediler TAMAM dedik..'' valla da öyle başkanım _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 15.05.2008 - 22:05 Mesaj konusu:
husbayer demiş ki:
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
niye beyaz
Niye m?
Yani resmen benim BEYAZ için ortalık karıştı...
Bu hafta TR ye giriş yapan 3 beyaz için ne entrikalar döndü..Herkes araya birilerini sokarak BEYAZ HAYABUSA lar için lobiler yaptı..
AMA bizim lobi biraz daha kuvvetli oldu..
Neden BEYAZ?
Aramızda kalsın BEYAZ KASK la uyum olsun diye
Herkes motora göre kask alır..Biz kaska göre motor aldık..
Birde bir rüya görmüştüm..O rüyadan sonra kendimi şartladım BEYAZ diye _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Hayırlısı olsun... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 15.05.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
Beyaz gerçekten çok çok iyi bir karar.. Hayırlı olsun başkanım. Allah kaza bela vermesin... bide beyaz tulum çekersen üzerine çk güzel olur.. trafikde nazar değmesin inş. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 15.05.2008 - 22:17 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin. _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
sino, sağol dostum..
3 tane R1 ve 1 R6 ile SS sınıfında YAMAHA tutkunu olan ben ilk defa SUZUKİ aldım..
1998 yılında Kawasaki ZX-7 ve 9 almıştım ve bir daha tövbe etmiştim..
HAYABUSA aslında benden çok üyelerin kararı oldu..
Herkes gazladı hem boyuna-posuna yakışır hemde başkana yakışır dediler TAMAM dedik..
HAYABUSA otoban için , viraj ve atraksyon için 1000 RR alacam.
Hakan kardesim suzuki aldigin icin hic pisman olmiyacaksin ,bundan emin olabilirsin..
Hele hele hayabusa caterpillar motoru gibi cok dayanikli bir motora sahiptir..
InsaAllah yakinda resimlerini bu topige eklersin ..
Merak ettim dogrusu..
Senin R1'i sattiktan sonra motorun olmadigini zannediyordum ama bakiyorum döktürmüssün sirayla... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Hakan Abim hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle,bizdeki beyazlardan birini sana çok yakıştırmıştım ancak kısmet değilmiş,diğer gelecek olan Beyazlardan sonunucusunu da medyanın tanıdık isimlerinden birisi satın aldı sen beni aramadan 2 gün önce,ayrıca senin kaskından aldı oda magazin programlarını takip ediyorsa rabbit yenge yanlış anlaşılmalara açık ol,her an zılgıtı yiyebilirsin
Tekrar hayırlı olsun.. Bu arada önceki motoru GSXR 1000 K8 olan bir müşteri Hayabusa kullandıktan sonra virajının neredeyse GSXR1000 kadar pratik olduğundan bahsetti,seninde yorumlarını bekliyorus _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız