Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''Herkes gazladı hem boyuna-posuna yakışır hemde başkana yakışır dediler TAMAM dedik..'' valla da öyle başkanım Delirdim

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

niye beyaz Çok gülüyorum

Niye m?
Yani resmen benim BEYAZ için ortalık karıştı...
Bu hafta TR ye giriş yapan 3 beyaz için ne entrikalar döndü..Herkes araya birilerini sokarak BEYAZ HAYABUSA lar için lobiler yaptı..
AMA bizim lobi biraz daha kuvvetli oldu..
Neden BEYAZ?
Aramızda kalsın BEYAZ KASK la uyum olsun diye Çok gülüyorum
Herkes motora göre kask alır..Biz kaska göre motor aldık..
Birde bir rüya görmüştüm..O rüyadan sonra kendimi şartladım BEYAZ diye Çok gülüyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baskanım pınarbasında basını toplayıp hayabus show yaparsın Çok gülüyorum
Başa dön
moto_kolik şimdi Çevrimiçi moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun... Bravo
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyıflı neselı tebessumlu kazasız belasız ısallah hayırlısı olsun darısı bızım basımıza Gülümsüyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun
Kazasız belasız inşallah Bravo

Başa dön
_tatar_ şimdi Çevrimiçi _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyaz gerçekten çok çok iyi bir karar.. Hayırlı olsun başkanım. Allah kaza bela vermesin... bide beyaz tulum çekersen üzerine çk güzel olur.. trafikde nazar değmesin inş.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda3461
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin. Bravo
"Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Başa dön
honda3461 Çevrimdışı honda3461 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

sino, sağol dostum..
3 tane R1 ve 1 R6 ile SS sınıfında YAMAHA tutkunu olan ben ilk defa SUZUKİ aldım..
1998 yılında Kawasaki ZX-7 ve 9 almıştım ve bir daha tövbe etmiştim..
HAYABUSA aslında benden çok üyelerin kararı oldu..
Herkes gazladı hem boyuna-posuna yakışır hemde başkana yakışır dediler TAMAM dedik..
HAYABUSA otoban için , viraj ve atraksyon için 1000 RR alacam.

Hakan kardesim suzuki aldigin icin hic pisman olmiyacaksin ,bundan emin olabilirsin..
Hele hele hayabusa caterpillar motoru gibi cok dayanikli bir motora sahiptir.. Bravo Bravo

InsaAllah yakinda resimlerini bu topige eklersin ..
Merak ettim dogrusu.. Şok oldum

Senin R1'i sattiktan sonra motorun olmadigini zannediyordum ama bakiyorum döktürmüssün sirayla... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Abim hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle,bizdeki beyazlardan birini sana çok yakıştırmıştım ancak kısmet değilmiş,diğer gelecek olan Beyazlardan sonunucusunu da medyanın tanıdık isimlerinden birisi satın aldı sen beni aramadan 2 gün önce,ayrıca senin kaskından aldı oda Göz kırpıyorum magazin programlarını takip ediyorsa rabbit yenge yanlış anlaşılmalara açık ol,her an zılgıtı yiyebilirsin Çok gülüyorum

Tekrar hayırlı olsun.. Bu arada önceki motoru GSXR 1000 K8 olan bir müşteri Hayabusa kullandıktan sonra virajının neredeyse GSXR1000 kadar pratik olduğundan bahsetti,seninde yorumlarını bekliyorus Bravo
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyoyoyoy hakanıma kazasız belasız kullanımlar dilerim Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullanman dileği ile baskan sana yakısır...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hayırlı olsun en sonunda dedigin oldu..

Bu arada kaskıda görmek istiyorum..
Kask ve motor çok uyacak.. Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
rr1000 niyetlenirken hayabusaya dönmüştün..
demek aldın en sonunda,hadi hayırlısı olsun.kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 19, 20, 21  Sonraki
3. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal