Tarih: 16.05.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
AKIN , seyyah gibisin vallahi...
ANTALYA MD duy sesimizi..
Bak orda süper bir adam var; "izmir_07"
Onu bulsanız yeter.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 17.05.2008 - 09:38 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
AKIN , seyyah gibisin vallahi...
ANTALYA MD duy sesimizi..
Bak orda süper bir adam var; "izmir_07"
Onu bulsanız yeter..
hahaha yaw mesajı şimdi gördüm yarıldım burda yakında izmirede geliriz hakancım seyyahlık bitmez bende:)
antalya md yede şunu belirteyim :
şimdi henüz daha pc ye oturabildim ,şuanda antalyadayım,çarşamba sabahı istanbula geri dönüş yapacam ,bugün (cumartesi) akşam sidede olacagım yarın beldibi ordanda olinpos yapcagım ,motorum xt125 zor oluyor ama güzel hiç yoktan motor var işte:)
telefondan internete bağlandığımdan dolayı imla hatalarım mevcut bundan dolayı özürdilerim herkesten antalya md organizetörleri gezi planlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim herkese. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 18.05.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
tüh kardeşim kaçırdım side'düğün vardı anca şimdi geldim ,çok üzüldüm vallahi:( _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız