Tarih: 15.05.2008 - 23:59 Mesaj konusu:
andgarciya, renk konusunda eğer BEYAZ renk yok deselerdi almayacaktım..Yani o kadar şartlandırdım kendimi BEYAZ a.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 396 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 16.05.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
HAKANDİNÇER hayırlı uğurlu oLsun. Allah kaza beLa vermesin. İyi günLerde Kullanman dileğiyLe. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
En son Kenan_cbc tarafından 16.05.2008 - 00:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dün SUZUKİ bayine gittim ve 2008 Hayabusa satın aldım..
İşte bu bir süprizdir.. Hemde Beyaz... Tam Türkiye'ye geldiğim günde okuduğum en güzel haber.. Sanırım yeni kasası açılan ve Rüyaların motorunu fotoğraflama şerefine erişeceğim.. Şimdiden hayırlı olsun abim..
sino demiş ki:
InsaAllah yakinda resimlerini bu topige eklersin ..
Merak ettim dogrusu..
Sino abim Hiç merak etme Ben suzukinin önüne Hakan abiden önce damlarım. heheheh _________________
Tarih: 16.05.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
tarkan_600,
Kenan_cbc,
gojira,
yc_,
FcPro, teşekkürler..
Fırat senin elinden çıkan fotolarda süper olur haaa _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 16.05.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
şu egzozu alacam yüksek ihtimal..MICRON
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız