Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - neden makına ayrımı var???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

neden makına ayrımı var???

neden makına ayrımı var???
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
devran0688
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: neden makına ayrımı var??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun 8.sefer verdıgım selamın karsılıgını alamadım buyuk makınası olanlar slm almıyolar benım motorum ybr 125 ama butun motorcular arasında slm verme alıskanlıgı var fakat buyuk motorlar karsılık vermıyo kesın kanıya vardım bundan sonra bende bozulmamak ıcın slm vermıyecem .... Öfkeliyim
Başa dön
devran0688 Çevrimdışı devran0688 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük makinaya binenler kendilerini de büyük sanıyorlar o yüzden. Karşıdakide 2 gün sonra daha büyük bir makina alabilir

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen selam vermeye devam et o buyk cc lerin kullanızılar içinden bazıları öyle çıkar ama herkez öyle değildir kafana takma Göz kırpıyorum
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devran0688, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devran0688, belkide sana ukala adamlar denk gelmiştir dostum takma kafana,bu şekilde davranan arkadaşlarımız var tabiki ama bence genelleme yapmak doğru olmaz... Bravo
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimseye selam vermemek için...

Dodge Tomahawk Çok gülüyorum

Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk makına ıle alakası yok kucuk makınası olanlarda artık pek selam vermıyor dostum.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam veriyorlar da sen farkına varmıyorsundur... Dikkatli bakarsan, hafifçe başlarını öne eğdiklerini görürsün. Büyük makina kullananlar kibar insanlardır; korna çalarak etrafı rahatsız etmek istemezler. Ama motorlarının egzostlarını niye boşaltıp bağırtırlar? İşte orasını henüz ben de anlamış değilim.
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam vermeye devam et herkes ıs guc pesınde benımde selamıma karsılık alamadıgım cok oldu takma bu kadar kafana...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamün aleyküm diyenlere Aleyküm selam demek lazım Gülümsüyorum
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya hocam sen niye kafana takıyosun tatlı canını sıkıyosun. Sen selam vermeye devam et. Selamını almayan ruhsuzlara çıkımın cornerı de geç. Göz kırpıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, bizim selamı almamıstı bi dallama sora paket servis oluodu tapagazz yaptın adama hey gidi gençlik günleri:D

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslara katılıyorum bırak efendilik sende kalsın büyüklük sende kalsın sen selam vermeye devam et pire için yorgan yakmaya degmez Bravo
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun büyük makina veya küçük makina ile ilgisi yok karekter ile ilgisi var...
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes onur abi yarışcı olmasına rağmen dün beni geri çevirmedi ne merak ettiysem sordum cevap verdi kralsın onur abi kralsın md
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal