Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, HalilRR zaten lider gittiği için onu geçemiyoruz biliyosun..
Ama senle yekten takıldıgımızda zaten seni geçmem biliyorsun..Ama DESTUR verirsen yaparız bir aksiyon Çok gülüyorum
Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım fuarda yorgunluktan bir ara uykuya dalmıştınız ve " Beyaz, beyaz, beyaz hayabusa, beyaz hayabus" diye sayıkladığınızı hatırlıyorum Gülümsüyorum nihayet rüyanız gerçekleşti, güle güle kullanmanızı, sağlıklı, kazasız belasız nice keyifli sürüşler ve bol kilometreler yapmanızı dilerim. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah. Gülümsüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003 demiş ki:
hakan hayırlı olsun diyeceğim kardeşim de Gülümsüyorum bu arapla ,serter ekambayla beni fena yediler ya... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hayırlı olsun demeye korkuyorum artık.... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
neyse yine de hayırlı olsun ,kazasız belasız binersin inşallah.. Gülümsüyorum Bravo
hakanı arapla karıştırma,rahat rahat hayırlısı olsun diyebilirsin.
arap a gelecek olursak,kimbilir hangi dağda fantezi peşinde yine puhahahaha Delirdim Delirdim Delirdim
arappppppppppppppp Dil çıkarıyorum

hakan topiğini pert edeyimmi.... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraf işini kimseye bırakmam zaten.. Başlığı nasipse ben açarım...

Hakan abi yeni geldim.. Mutlaka beraber olalım.. Suzuki 2008 Hayabusa başlıkları açıldığında hep içimden geçiriyordum.. Bir tanıdığım alsada doya doya her detayını fotoğraflasam diye.. Süpriz oldu benim için.. Uzun zamandır girmiyordum siteye..

Allah daha güzel haberlerini almak nasip etsin.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun açık ve çakılsız olsun yüzünden rüzgar eksik olmasın... kazasız belasız Alkışlıyorum Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, teşekkürler..
Bu arada bizi İstanbul da evinde misafir ettiğin, güzel ikramların için ve hazırladığın YOLLUK için teşekkürler..

ekamba, bu topic kaskolu..Pert etsende yenisi gelir Çok gülüyorum

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Congo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.

As I Walk Through The Valley of The Shadow of Death,
I Take a Look at my Life and Realize theres not Much Left...
Başa dön
Congo Çevrimdışı Congo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU arada alakası yok ama bazı topiclerde çıkan
emailer.php
hatasını düzelttim Çok gülüyorum

SAGOPA
Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin....allahım kem gözlerden korusun seni...Hayabusanın resimlerinide en kısa süre içerisinde görmek istiyoruz... Gülümsüyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet TAN bu arada SUZUKİ müdürü Kadir Bey'in sana selamı vardı..
Fırat salı motor geliyor,çarşamba çekebilirsin fotografları..Ama ÇIPLAKLIK olmasın.. Çok gülüyorum

SAGOPA
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
ekamba, bu topic kaskolu..Pert etsende yenisi gelir Çok gülüyorum
şaka şaka,tekrardan hayırlısı olsun..
bu arada arapppp yazarsa cvb hakkımı kullanırım okadr Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo güle güle kullan başkan Allah kötü gün göstermesin Alkışlıyorum
GSXR61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güzel seçim
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun başkan. Bravo
Kazasız belasız sürüşler..

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Sonraki
7. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal