Tarih: 16.05.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
MehmetTan, HalilRR zaten lider gittiği için onu geçemiyoruz biliyosun..
Ama senle yekten takıldıgımızda zaten seni geçmem biliyorsun..Ama DESTUR verirsen yaparız bir aksiyon _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 3530 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 16.05.2008 - 00:24 Mesaj konusu:
Başkanım fuarda yorgunluktan bir ara uykuya dalmıştınız ve " Beyaz, beyaz, beyaz hayabusa, beyaz hayabus" diye sayıkladığınızı hatırlıyorum nihayet rüyanız gerçekleşti, güle güle kullanmanızı, sağlıklı, kazasız belasız nice keyifli sürüşler ve bol kilometreler yapmanızı dilerim. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah. _________________ A Rh(+)
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6860 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.05.2008 - 00:24 Mesaj konusu:
coach2003 demiş ki:
hakan hayırlı olsun diyeceğim kardeşim de bu arapla ,serter ekambayla beni fena yediler ya...
hayırlı olsun demeye korkuyorum artık....
neyse yine de hayırlı olsun ,kazasız belasız binersin inşallah..
hakanı arapla karıştırma,rahat rahat hayırlısı olsun diyebilirsin.
arap a gelecek olursak,kimbilir hangi dağda fantezi peşinde yine puhahahaha
arappppppppppppppp
Fotoğraf işini kimseye bırakmam zaten.. Başlığı nasipse ben açarım...
Hakan abi yeni geldim.. Mutlaka beraber olalım.. Suzuki 2008 Hayabusa başlıkları açıldığında hep içimden geçiriyordum.. Bir tanıdığım alsada doya doya her detayını fotoğraflasam diye.. Süpriz oldu benim için.. Uzun zamandır girmiyordum siteye..
Allah daha güzel haberlerini almak nasip etsin.. _________________
Tarih: 16.05.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
BU arada alakası yok ama bazı topiclerde çıkan
emailer.php
hatasını düzelttim _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1742 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 16.05.2008 - 00:30 Mesaj konusu:
HakanDincer, başkanım hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin....allahım kem gözlerden korusun seni...Hayabusanın resimlerinide en kısa süre içerisinde görmek istiyoruz... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Tarih: 16.05.2008 - 00:31 Mesaj konusu:
Mehmet TAN bu arada SUZUKİ müdürü Kadir Bey'in sana selamı vardı..
Fırat salı motor geliyor,çarşamba çekebilirsin fotografları..Ama ÇIPLAKLIK olmasın.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6860 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.05.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
ekamba, bu topic kaskolu..Pert etsende yenisi gelir
şaka şaka,tekrardan hayırlısı olsun..
bu arada arapppp yazarsa cvb hakkımı kullanırım okadr _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız