Tarih: 16.05.2008 - 00:07 Mesaj konusu: neden makına ayrımı var???
bugun 8.sefer verdıgım selamın karsılıgını alamadım buyuk makınası olanlar slm almıyolar benım motorum ybr 125 ama butun motorcular arasında slm verme alıskanlıgı var fakat buyuk motorlar karsılık vermıyo kesın kanıya vardım bundan sonra bende bozulmamak ıcın slm vermıyecem ....
devran0688, belkide sana ukala adamlar denk gelmiştir dostum takma kafana,bu şekilde davranan arkadaşlarımız var tabiki ama bence genelleme yapmak doğru olmaz... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
buyuk makına ıle alakası yok kucuk makınası olanlarda artık pek selam vermıyor dostum. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 16.05.2008 - 09:07 Mesaj konusu:
Selam veriyorlar da sen farkına varmıyorsundur... Dikkatli bakarsan, hafifçe başlarını öne eğdiklerini görürsün. Büyük makina kullananlar kibar insanlardır; korna çalarak etrafı rahatsız etmek istemezler. Ama motorlarının egzostlarını niye boşaltıp bağırtırlar? İşte orasını henüz ben de anlamış değilim. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
selam vermeye devam et herkes ıs guc pesınde benımde selamıma karsılık alamadıgım cok oldu takma bu kadar kafana... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2650 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 16.05.2008 - 10:00 Mesaj konusu:
Ya hocam sen niye kafana takıyosun tatlı canını sıkıyosun. Sen selam vermeye devam et. Selamını almayan ruhsuzlara çıkımın cornerı de geç. _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
titi, bizim selamı almamıstı bi dallama sora paket servis oluodu tapagazz yaptın adama hey gidi gençlik günleri:D _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Tarih: 16.05.2008 - 10:44 Mesaj konusu:
bunun büyük makina veya küçük makina ile ilgisi yok karekter ile ilgisi var... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız