Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arabamı motosiklet ile takas etmeyi düşünüyorum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arabamı motosiklet ile takas etmeyi düşünüyorum.

arabamı motosiklet ile takas etmeyi düşünüyorum.

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hatipoglu_59
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ/ÇORLU

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:51    Mesaj konusu: arabamı motosiklet ile takas etmeyi düşünüyorum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volswagen polo clasık 1999 model kırmızı otomatik vites full bir araba mantıklı takasları değerlendirebilirim.

tercihim 600cc telefonum 0542 461 61 62 0536 688 88 09
Başa dön
hatipoglu_59 Çevrimdışı hatipoglu_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.05.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce kendiniz biraz mantıklı olsanız! Sinirlendim

Otomobilinizin kaç kilometrede ve ne durumda olduğunu da detaylı açıklayarak, fiyatını yazsanız... Sonra, 600 cc ne tür bir motosiklet tercih ettiğinizi de belirtseniz... Müneccim miyiz biz kardeşim, nereden anlayacağız ne verdiğinizi ve ne istediğinizi? Eksik aksak bilgi ile kim arayıp sorar sizi?

Mesela ben isterim bu takası ama motosikletim 652 cc cruiser.. size uyar mı uymaz mı nereden bileyim? Hem telefonunuz da maşallah 22 haneli bir numara.. Bu durumda Dünya'da bulunmadığınız kesin de uzayda mısınız, yoksa hangi karadeliğin ötesindesiniz belli değil yani... Nerede benim YUH ULAN topiğim?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:

Otomobilinizin kaç kilometrede ve ne durumda olduğunu da detaylı açıklayarak, fiyatını yazsanız... Sonra, 600 cc ne tür bir motosiklet tercih ettiğinizi de belirtseniz... Müneccim miyiz biz kardeşim, nereden anlayacağız ne verdiğinizi ve ne istediğinizi? Eksik aksak bilgi ile kim arayıp sorar sizi?

Mesela ben isterim bu takası ama motosikletim 652 cc cruiser.. size uyar mı uymaz mı nereden bileyim? Hem telefonunuz da maşallah 22 haneli bir numara.. Bu durumda Dünya'da bulunmadığınız kesin de uzayda mısınız, yoksa hangi karadeliğin ötesindesiniz belli değil yani... Nerede benim YUH ULAN topiğim?

Öğrenir üstad çok üstüne varma yeni mdli dostumuzun.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@cumoni

Güzel güzel arkadaşa anlatacagına neden Kızıyorsun ?

Kıııızzmmaaa Göz kırpıyorum

Hayat Çok Kısa Kimseyi Kırmaya Değmez !!!
Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumoni, ne bu şiddet bu celal fena kızmışsın Gülümsüyorum
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:

cumonı abimizin konuşma tarzı oyle kotu niyetli degil bazı arkadaşlar yanlış anlamasın ama dogru demiş cumoni acıklama iyi yapmamış arkadaş
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş md ye daha yeni üye yavaş yavaş öğrenicektir bu kadar üstüne varmıyalım Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hatipoglu_59
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ/ÇORLU

MesajTarih: 17.05.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:

ben arabamı takas etmeyi düşüyorum dedim sen kendini anlatmışsın.

mantıktan bahsetmişsin ilk baş kendin mantıklı konuş diğer arkadaşların yazılarını okudum onlar gayet mantıklı yazmış,sen konu ile ilgin olmayan bir topikte neden bana yorum yazıyosun ki o uzun burnunu her yere sokma Alkışlıyorum

konu ile ilgilenen arkadaşlar beni zaten arıyorlar ve gereken konuşmaları yapıyoruz,ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Başa dön
hatipoglu_59 Çevrimdışı hatipoglu_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.05.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, yeni üye olmuş bir arkadaşa kızmadan .yönlendiricibir cevap yazssan daha iyi olur . belliki henüz acemi. sinirlenmeyelim lütfen Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.05.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım istediğin motosikleti alır ve pistteki başarılarına başarı eklersin.Web-Site'nle ilgilen biraz çok sade olmuş Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 17.05.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni ben yeniyken banada böyle artizlik yapmıştı, ayar etmişti beni kendine. Alıştık artık huyu böyle Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
16_MA_636
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.05.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni tarzında ki arkadaşlar yüzünden yeni üyeler çekinerek giriyor yada bir daha girmiyor. tamam adam daha yeni üye olmuş eksikleri olabilir ama bunu delirmiş gibi bağırmanın ve tepki göstermenin bi anlamı yok Bravo biraz daha saygı Bravo
16_MA_636 Çevrimdışı 16_MA_636 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 17.05.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, hayırdır ne bu şiddet bu celal Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.05.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatipoglu_59, yeni bir üye olabilir fakat kendisi profesyonel pist yarışcısı ve motorsikletin acemisi değil.sadece forumun acemesi.yani bu arkadaşımıza çömez muamelesi yapmayın Göz kırpıyorum .çevresindede sevilen ve sayılan biridir Güner kardeşimiz
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal