Tarih: 16.05.2008 - 08:57 Mesaj konusu:
Önce kendiniz biraz mantıklı olsanız!
Otomobilinizin kaç kilometrede ve ne durumda olduğunu da detaylı açıklayarak, fiyatını yazsanız... Sonra, 600 cc ne tür bir motosiklet tercih ettiğinizi de belirtseniz... Müneccim miyiz biz kardeşim, nereden anlayacağız ne verdiğinizi ve ne istediğinizi? Eksik aksak bilgi ile kim arayıp sorar sizi?
Mesela ben isterim bu takası ama motosikletim 652 cc cruiser.. size uyar mı uymaz mı nereden bileyim? Hem telefonunuz da maşallah 22 haneli bir numara.. Bu durumda Dünya'da bulunmadığınız kesin de uzayda mısınız, yoksa hangi karadeliğin ötesindesiniz belli değil yani... Nerede benim YUH ULAN topiğim? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Otomobilinizin kaç kilometrede ve ne durumda olduğunu da detaylı açıklayarak, fiyatını yazsanız... Sonra, 600 cc ne tür bir motosiklet tercih ettiğinizi de belirtseniz... Müneccim miyiz biz kardeşim, nereden anlayacağız ne verdiğinizi ve ne istediğinizi? Eksik aksak bilgi ile kim arayıp sorar sizi?
Mesela ben isterim bu takası ama motosikletim 652 cc cruiser.. size uyar mı uymaz mı nereden bileyim? Hem telefonunuz da maşallah 22 haneli bir numara.. Bu durumda Dünya'da bulunmadığınız kesin de uzayda mısınız, yoksa hangi karadeliğin ötesindesiniz belli değil yani... Nerede benim YUH ULAN topiğim?
Öğrenir üstad çok üstüne varma yeni mdli dostumuzun. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 16.05.2008 - 10:40 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
Mesela ben isterim bu takası ama motosikletim 652 cc cruiser.. size uyar mı uymaz mı nereden bileyim? Hem telefonunuz da maşallah 22 haneli bir numara.. Bu durumda Dünya'da bulunmadığınız kesin de uzayda mısınız, yoksa hangi karadeliğin ötesindesiniz belli değil yani... Nerede benim YUH ULAN topiğim?
cumonı abimizin konuşma tarzı oyle kotu niyetli degil bazı arkadaşlar yanlış anlamasın ama dogru demiş cumoni acıklama iyi yapmamış arkadaş _________________
Tarih: 17.05.2008 - 15:59 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
ben arabamı takas etmeyi düşüyorum dedim sen kendini anlatmışsın.
mantıktan bahsetmişsin ilk baş kendin mantıklı konuş diğer arkadaşların yazılarını okudum onlar gayet mantıklı yazmış,sen konu ile ilgin olmayan bir topikte neden bana yorum yazıyosun ki o uzun burnunu her yere sokma
konu ile ilgilenen arkadaşlar beni zaten arıyorlar ve gereken konuşmaları yapıyoruz,ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 17.05.2008 - 16:10 Mesaj konusu:
cumoni, yeni üye olmuş bir arkadaşa kızmadan .yönlendiricibir cevap yazssan daha iyi olur . belliki henüz acemi. sinirlenmeyelim lütfen _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
cumoni tarzında ki arkadaşlar yüzünden yeni üyeler çekinerek giriyor yada bir daha girmiyor. tamam adam daha yeni üye olmuş eksikleri olabilir ama bunu delirmiş gibi bağırmanın ve tepki göstermenin bi anlamı yok biraz daha saygı _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 17.05.2008 - 17:39 Mesaj konusu:
hatipoglu_59, yeni bir üye olabilir fakat kendisi profesyonel pist yarışcısı ve motorsikletin acemisi değil.sadece forumun acemesi.yani bu arkadaşımıza çömez muamelesi yapmayın .çevresindede sevilen ve sayılan biridir Güner kardeşimiz _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız