Ölen olursa kaderdendir, orada ölmese zaten evinde TV karşısında ölecekti. Zaten kaderde ölmek yoksa patlasak da ölmeyiz korkmayın. Bu yüzden kaska, tuluma da ihtiyacımız yok, takmayın. Alkol de serbest hatta. Yaşasın kader. Haydi hurraaa!
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 16.05.2008 - 09:10 Mesaj konusu:
KİMSE YANLIS ANLAMASIN
BEN PİSTE GİTMEDİM AMA GAZETEDE OKUDUKLARIM PİST HAKKINDA COK OLUMLU DEGİL TMF ninde SUCLANDIGI BİR ORTAMDA FEDERASYONDAN BİRİNİN BENİ ARADI SEN ARKADASLARA SOYLE BAK DURUM BOYLE BOLYLE DEMESİ BİRAZ BENDE SORU İSARETİ BIRAKDI.KENAN ın RESMİ Bİ SİTESİ VARKEN BU ACIKLAMANIN TMF DEN GELMESİ SİZCE NORMAL Mİ? _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Yapacak hiç bir şey yok malesef. Allahtan Rahmet ve tümyakınlarına sabır diliyorum. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 16.05.2008 - 10:50 Mesaj konusu:
30 Nisan 2000 tarihinde Bağdat caddesi Bugün ki Divan ışıklarında Turbo Baranın çarptığı arabada bulunan Selin Uras ve Nişanlısı hayatını kaybetmiş ti. Selinin babası hepimiz biliyoruz ki ankaraya kadar yürüdü. Babası bunu yapmasaydı bugün anadolu yakası çayır çimen tolandığımız yer halen gece gazcısı arabaların dolu olduğu bira şişelerinin kırılma seslerinin lastik ve egsoz seslerine karıştığı bi yer olucak ve bağdat caddesinde hala ölümüne gazlayan araba sayısı bugüne nazaran %200 belki de 300 olucaktı. Ben pistte yarışan biri değilim ama bence en azından o pisti kiralayıp yada herhangi birşekilde o pisste motorsikletinin canını çıkaran pilotların bu konunun üzerine gitmesi lazım. Sinan beyin ölümünün nedeni ne olursa olsun, aile sorunu, pist sorunu, beyin damarlarına gelen ani bir kan pıhtısı, halisilasyon, vb... sonuçta pistteki düşük satıh, kenar yamalarındaki açıklıklar ve asfalttaki katmer boşluklarının fotoğrafları diğer topiklerde var. Ama tabi bu olaylar yaşanmadan önce genelimiz o pisste bile neler yaptım diyip daha iyilerinde neleri yapabileceğini konuşmuştur hep, aynı benim gibi şehirde gazlayan adamların pisste bi çıksam varya offfff ama imkan yok para yok demesi gibi. bence nişangahı biraz değiştirmeli. kadere razı olup olabildiğince iyi yaşamalı.
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1225 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 16.05.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
oskyy demiş ki:
onlyrider, tamamen katılıyorum!!!!!!! yahu arkadaşlar az mantıklı düşünün. küçük bir çocuk düşünün. 1 metrelik havuza düşmüş ve boğulmak üzere.. sizde ordan geçiyorsunuz çocuk çırpınıyor. şimdi iki seçeneğiniz var ya kurtarıp onun hayatını güzel bir şekilde devamını sağlamak yada olduğu gibi bırakıp öldü kader demek... hangisi mantıklı?
eğer her şeye kader ecel deseydik neden hastanelere bu kadar paralar döküyoruz neden ilkyardım bu kadar önemli hiç düşünmüyormusunuz?
Tarih: 16.05.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
CoBaLT demiş ki:
Sinan beyin ölümünün nedeni ne olursa olsun, aile sorunu, pist sorunu, beyin damarlarına gelen ani bir kan pıhtısı, halisilasyon, vb... sonuçta pistteki düşük satıh, kenar yamalarındaki açıklıklar ve asfalttaki katmer boşluklarının fotoğrafları diğer topiklerde var.
Aynen öyle. Benim de söylediğim buydu. Sinan Sofuoğlu'nu kaybettik. Toprağı bol olsun. Ancak gözümüzle gördüğümüz ve üzerine gitmediğimiz konular ayyuka çıktı. "Sinan kendi hatasıyla öldü, pistte hiçbir sorun yok" demek, insanların gözünün içine bakarak yalan söylemektir. Önemli olan, gerekli önlemleri alarak bu tip kötü sonuçların önüne geçmektir.
Biz bu kadar gerizekalı insanlar mıyız afedersiniz? Ama bu seneye kadar hiçbir tepki gösterilmemesi sebebiyle TMF başındakiler çıkıp da böyle açıklamalarda bulunabiliyorlar.
O pistte yarışan, ya da yarışacak olan tüm arkadaşların Aroma Yarış takımının yaptığı gibi çıkıp açık yüreklilikle resti çekmesi lazım. _________________ "I would never let a woman kick my ass. If she tried something, Id be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız